Een moederdag vol liefde!

Het gaat alweer langzaam op moederdag aan en wat is er mooier om een blijvend geschenk te geven of  te krijgen.  Een sieraad wat je draagt  en wat je lief is. Bij Inside Out Bracelet vind je zoiets.

De armband “Liefde” vertegenwoordigd lief, liefde, liefhebbend, liefdevol. Allemaal uitingen die met het moederschap te maken hebben. En goed moederschap begint met het lief hebben van jezelf. Als je jezelf lief hebt en daarmee gelijk goed voor jezelf zorgt geef je de meest belangrijke boodschap aan je kinderen mee. Je laat zien dat je de verantwoordelijkheid neemt  over je eigen leven en welzijn. En dat is de basis voor onvoorwaardelijke liefde: Je zoekt hem niet bij iemand anders, maar bij jezelf.  Daarom staat het woord LIEFDE samen met de bijbehorende toermalijn aan de binnenzijde van de armband.

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven