Een natuurlijke deodorant die ècht werkt

Ooit wel eens goed ‘geroken’ aan je deo als je net gespoten hebt? Ik krijg er instant hoofdpijn van! Heel vervelend aangezien ik ook niet onbespoten de dag in wil gaan.

natuurlijke deodorant OhmMaar bij Green Jump hebben ze, zoals bij dit bedrijf past, een deodorant gevonden die natuurlijk is, èn echt werkt. The Ohm Collection deodorantpoeder in poedervorm is een veilige natuurlijke deodorant gemaakt van natrium bicarbonaat, essentiële oliën en een speciale biologische Ohm Blend voor een lang drooggevoel en heerlijke geur. Wist je dat de nare stoffen in een gewone deo je lijf kunnen ontregelen? Hoera voor Ohm deo!

natuurlijke deodorant Ohm  collectionVoor wie geurgevoelig is (wie niet 😉 ) heeft de Ohm Collection deodorant 8 heerlijke geuren: Jasmijn, Patchouli, Neroli, Lavendel, Kokos, Gardenia, Frankincense en Ceder. Naast het prachtige blikje met 120 gram deopoeder is er ook een mini deodorant voor als je de verschillende geuren eens wilt proberen. Ook een ideaal formaat voor in je tas of op reis.

Het verhaal achter The Ohm Collection met natuurlijke deodorant

The Ohm Collection is een eerbetoon aan het Ohm symbool, een symbool dat al duizenden jaren bestaat en afkomstig is uit de hindoeïstische en boeddhistische cultuur. The Ohm Collection wil met hun producten kennis delen en uitwisselen voor een hoge kwaliteit van leven. De deodorant is beschermend en verzorgend en zorgt voor een effectieve alkaliserende werking. Zweetgeur en vlekken in kleding zijn verleden tijd. De deodorant gaat trouwens super lang mee omdat je maar heel weinig poeder hoeft te gebruiken.

No Sweat deo voor tieners en jongeren

natuurlijke deodorant no sweatSpeciaal voor jongeren is er een de deodorant collectie met de naam “No Sweat”, vrij vertaald in “Maak je niet druk”. Een leuke verpakking met strak design. Ook deze natuurlijke deodorant voor tieners is gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten voor een langdurig een droog gevoel met een lekkere geur. Deze poederdeodorant is verkrijgbaar in de 3 geuren Hawaii, Nojito en Vanilla.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven