Een persoonlijk cadeau maak je samen met je vrienden!

Huwelijk, verjaardag, vrijgezellenfeest,  jubileum, pensioen of babyshower? En op zoek naar een persoonlijk cadeau? Maak dan samen met vrienden online een onvergetelijk vriendenboek en laat het drukken. Het kan eenvoudig via vriendenboeken.nl.

Een vriendenboek, mooi en makkelijk te maken

Samen een vriendenboek maken is eenvoudig. Je kunt kiezen uit veel thema’s. Wordt je zus veertig, stapt je broer binnenkort in het huwelijksbootje of is je beste vriendin zwanger? Je kiest een themaboek en kunt aan de slag. Het is eenvoudig te maken, ziet er gelijk mooi uit en is bovenal een van de meest persoonlijke cadeaus die je kan geven. Wie wil dat nu niet ontvangen?

Hoe het werkt het maken van een vriendenboek ?

Je kiest een thema, een achtergrond ontwerp, selecteert vragen en nodigt al je vrienden uit om twee pagina’s te vullen met tekst en foto’s. Dat gaat allemaal automatisch via de website. Iedereen vult vervolgens de eigen pagina’s in achter zijn/haar eigen pc. Ook handig natuurlijk want je hoeft niet eens een gezamenlijke datum te prikken om iets te maken. Als ‘eindredacteur’ kun je extra fotopagina’s, sfeerbladen en jaaroverzichten toevoegen. Voor een nog persoonlijkere touch.

Klaar? Dan wordt het vriendenboek in een fantastische kwaliteit gedrukt en binnen vijf tot zeven werkdagen thuis bezorgd. En dan heb je een super cadeau in handen. Een waardevol geschenk, een persoonlijk aandenken waar met veel liefde aan is gewerkt.

Van Gogh Vriendenboek

Is diegene waar je het boek voor maakt een schilderijen liefhebber? Met regelmaat verschijnen er nieuwe thema’s voor een vriendenboek en een van de nieuwste thema’s is Vincent van Gogh? Zijn zonnebloemen, irissen of korenvelden zorgen voor een fantastische look & feel. Je hebt keuze uit maar liefst acht Van Gogh boeken. En  met één muisklik voeg je aan jullie boek de schilderijen toe die je mooi vindt.

Tip:  Ook voor het afscheid van groep 8 en andere schoolgebeurtenissen zijn er leuke vriendenboeken.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven