Een prinses met de feestdagen…

In Valeriya Moda’s assortiment vind je een groot aanbod van bijvoorbeeld prachtige Bonnie Jean jurkjes (herfst en Feestcollectie) voor komende feestdagen. Maak van jouw dochter een klein prinsesje zonder dat ze direct naar de Efteling afgevoerd hoeft te worden. Een prinses in stijl!

Vanaf 11 tot 14 december doen ze een speciale aktie: 20% korting op de Kerstcollectie en 30% korting op de Herfstcollectie. Gebruik de kortingscode feest en de korting wordt automatisch berekend. De prijzen voor de Herfstcollectie zijn al 10% in prijs verlaagd en met de kortingscode krijgt u nog 20% extra korting.

Pak je voordeel en verwen jouw meisje. Want de kortingscode geldt voor alle artikelen. Zoek je niets feestelijks? Ook voor ‘gewone’ winterjassen, longsleeves, tuniekjes en feestjurkjes (outlet) van bekende merken kan je terecht voor weinig geld en nog met extra 20% korting. Wie wordt daar nu niet blij van?

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven