Een stoere meid of een prinsesje?

Ik denk altijd dat mijn meisje een ‘stoere griet’ is. Maar als ik haar deze prachige jurken laat zien dan is ze he-le-maal verkocht. Blijkt ze uiteindelijk toch meer een prinsessenmeisje te zijn. Naast prachtige jurken vind je bij Valeriya Moda ook mooie zomerjassen van merken Beebies (Zero2thee), Royal Rebel, Rumbl (voorheen Doerak). En natuurlijk hebben ze nog een mooie uitverkoop. Dus wil je nog iets leuks scoren tegen ‘meeneemprijzen’ neus dan even goed rond. Een mooie winterjas bijvoorbeeld, want zeg nu zelf… denk jij dat we de winter al gehad hebben? Wij zijn er bang voor.

De toffe Bonnie Jean jurkjes uit de najaar/winter en feestcollectie zijn nu voor een al even toffe prijs verkrijgbaar, namelijk voor maar € 19,95 . Ik denk dat ik maar eens met andere ogen naar mijn prachtige dochter ga kijken en een mooi prinsesje van haar maak!

   

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven