Een unieke zwangerschapsagenda, Why not?

zwangerschapsagendaKen je Why’s? Ze hebben iets nieuws. Een unieke Why’s zwangeragenda. De Zwangerschapsagenda bevat 144 pagina’s met informatie over gezonde voeding, opmerkelijke weetjes, de ontwikkeling van je baby, tips, nuttige adressen, recepten en veel ruimte voor notities en kon gratis worden aangevraagd voor/door iedereen die zwanger is.

Hoe handig is dat? Niet alleen fijn om als naslagwerk te hebben liggen gedurende je zwangerschap, maar ook erg leuk om dingetjes uit je zwangerschapsperiode in vast te leggen. Zoals bv wanneer je de baby voor het eerst gevoeld hebt, of wanneer je misselijkheid of enorme honger op kwam zetten of eindelijk juist verdween!

Zwangerschapsagenda krijgen

Je kan de zwangerschapsagenda op 3 manieren krijgen. Door hem gratis op te halen bij Baby-Dump of de Jumbo, 0f door hem gewoon makkelijk thuis te laten bezorgen. Je betaald dan alleen de verzendkosten van € 3,95.

Verder is de zwangerschapsagenda helemaal gratis, heb je hem binnen een paar minuten online aangevraagd èn zit je niet vast aan abonnementskosten. Na 2 zwangerschappen is het voor mij niet meer aan de orde, maar als ik in mijn omgeving nog tegen een zwangere ‘aanloop’ dan hou ik hem zeker in gedachten!

 

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven