Een welkomstcadeau op een sieraad op maat!

www.belle-gifts.nl heeft haar “deuren” geopend in de winkelstraat van Mamsatwork. Gevestigd in de straat: sieraden, accessoires. Belle-gifts maakt en verkoopt trendy, betaalbare sieraden op maat. Er wordt veel gebruik gemaakt van half edelsteen, keramiek, schelpen en munten.

Je kan daarnaast je eigen sieraad samenstellen. Leuk voor jezelf of als cadeau met bijvoorbeeld een steen die bij het sterrenbeeld past of een steen in de lievelingskleur van diegene waarvoor het cadeau bedoelt is. Niet alleen leuk om te krijgen of te geven, maar ook leuk om samen te stellen! Veel plezier dus bij het samenstellen van een sieraad op maat, als cadeau of voor jezelf.

De sieraden zijn -behalve online-, ook te koop op beurzen. De eerst komende beurs is op 5 februari 2012 op de Sunday Market, Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam.

Als welkomstcadeau heeft Belle-gifts een superleuke aanbieding voor alle lezeressen van MamsatWork. Je krijgt de hele maand februari 10% korting op je bestelling. Vermeld “mamsatwork” bij de speciale kortingscode.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven