Een welkomstcadeau op een sieraad op maat!

www.belle-gifts.nl heeft haar “deuren” geopend in de winkelstraat van Mamsatwork. Gevestigd in de straat: sieraden, accessoires. Belle-gifts maakt en verkoopt trendy, betaalbare sieraden op maat. Er wordt veel gebruik gemaakt van half edelsteen, keramiek, schelpen en munten.

Je kan daarnaast je eigen sieraad samenstellen. Leuk voor jezelf of als cadeau met bijvoorbeeld een steen die bij het sterrenbeeld past of een steen in de lievelingskleur van diegene waarvoor het cadeau bedoelt is. Niet alleen leuk om te krijgen of te geven, maar ook leuk om samen te stellen! Veel plezier dus bij het samenstellen van een sieraad op maat, als cadeau of voor jezelf.

De sieraden zijn -behalve online-, ook te koop op beurzen. De eerst komende beurs is op 5 februari 2012 op de Sunday Market, Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam.

Als welkomstcadeau heeft Belle-gifts een superleuke aanbieding voor alle lezeressen van MamsatWork. Je krijgt de hele maand februari 10% korting op je bestelling. Vermeld “mamsatwork” bij de speciale kortingscode.

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven