Eens een prinses…

prinsessiaZe rukt de dvd nog net niet uit mijn handen. Jongste dochter kan niet wachten om op te gaan in de wereld van Prinsessia. Op mijn vraag aan haar oudere zus of ze ook mee wil kijken, krijg ik een ‘Duh, dat is voor kleuters’ te horen. Mijn 9-jarige is duidelijk haar prinsessenfase ontgroeid. Jongste dochter van bijna 5 zit er nog volop in in. Mijn zoon van 7? Die pakt mopperend zijn tablet en zoekt een stoere jongensfilm van Lego op. Hij zet snel zijn koptelefoon op, voor de zoete klanken zijn oren binnendringen. Mijn oren zijn onbeschermd.

Prinses in de wereld van Prinsessia

Ik denk dat ik K3 hoor, maar ik zie toch echt vijf iets te vrolijke dames. Mijn jongste is niet meer bereikbaar, gaat helemaal op in de prinsessenwereld van studio 100. De tv serie gaat over vijf prinsesjes die les krijgen op de prinsessenschool ‘Prinsessia’ van hun directrice, juf Flora. De serie is te zien op Ketnet, Zappelin en Studio100 TV. Het motto van het programma is: ‘na elke nieuwe les een beetje meer prinses’. De dvd die wij mogen bekijken bevat 5 afzonderlijke afleveringen van de serie. Handig als je eens niet zoveel tijd hebt. Zo pak ik de dvd nu regelmatig als ik eten kook, dat lukt me in twee verhaaltjes. De eerste keer kijkt dochterlief ze allemaal achter elkaar. Ik niet, ik kan de begintune al snel niet meer aanhoren. Als ik halverwege even polshoogte kom nemen, zie ik dat grote zus ook aandachtig zit te kijken. Betrapt! Eens een prinses…

Wil jij je dochter ook laten genieten van de vrolijke, wondere wereld van Prinsessia? Wij mogen een aantal dvd’s weggeven! Geef antwoord op de vraag wie bij jullie de favoriete prinses(sia) is en maak kans. De winactie duurt tot 15 maart 2015.

Deze winactie is afgesloten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top