Eerste keer…

Eerste keer bloggen. Eerste keren zijn altijd spannend…

Ik weet nog goed (nadat ik per ongeluk zwanger werd van mijn baas) dat ik de eerste keer moest bevallen van mijn zoontje Valentijn. Nu alweer bijna 3 jaar geleden! Mijn hele leven vroeg ik me af hoe het zou zijn en hoe het zou voelen als je een kindje gaat krijgen. Mijn moeder  zei altijd dat een kindje krijgen meer pijn doet als ik met mijn bloedende knie thuis kwam nadat ik was gevallen. Al snel raakte ik verslaafd aan het moederen en raakte ik snel van dezelfde man (goede vader) weer zwanger van mijn 2e zoon Julius. Alle eerste keren zijn spannend omdat je nog niet weet wat er gaat gebeuren. Bij de 2e bevalling was ik ook erg bang voor de pijn die komen zou. In het ziekenhuis koos ik daarom voor een pijnpompje. Deze is zeer aan te raden want ik ben lachend mijn persweeën ingegaan.

5 Oktober 2010 ben ik precies 30 jaar geworden. De eerste keer die maand een babywinkeltje geopend. Vooraf was het een grote stap dacht ik. Uiteindelijk viel het best wel mee. De toonzaal staat vol met lieve en zoete babykamertjes op het hemels blauwe tapijt. De naam `Babyflair` vond ik heel toepasselijk staan bij het totale concept. De bezoekers van mijn winkeltje zijn erg enthousiast omdat zij passie voelen in mijn winkel. Mijn kinderen hebben mij een moeder gemaakt en ik geef de nieuwe aanstaande ouders dit gevoel mee. Alle eerste keren zijn spannend… ik weet het als geen ander!

Mijn Blog staat genoteerd en het viel voor de eerste keer best wel mee al zeg ik het zelf…

Mijn naam is Roos, eigenaresse van Babyflair te Woerden en moeder van Valentijn(3), Julius(1,5) en partner van Roeland (30)

.

1 reactie op “Eerste keer…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top