EHBO zalf: dé musthave voor in mama’s handtas

EHBO set zalfjesHeb je kinderen die graag zelf actief spelen? Dan liggen kleine huis, tuin en keuken ongelukjes snel op de loer. Schrammen, schaafwondjes en blauwe plekken zijn bekende ongemakjes waar kinderen regelmatig mee aankloppen. Thuis heb je vast de nodige oplapmiddeltjes voor ze in de kast staan. Maar hoe doe je dat als je op pad bent? Met EHBO zalf ben je altijd voorbereid.

Wij hebben de ideale set hiervoor gevonden! Echt wat voor drukke moeders die goed georganiseerd willen zijn en niet teveel daarbij hoeven na te denken.

Natuurlijke bescherming bij ongelukjes

Met de Rescue Set EHBO Zalfjes van Purepotions heb je een natuurlijke mini-apotheek in meeneemformaat bij de hand. Purepotions ontwikkelde voor veel denkbare ongemakjes een 100% natuurlijke EHBO zalf waarmee je de huid van je kind snel en direct kunt behandelen.

De vier handige blikjes bevatten oplossingen voor alle kleine kwaaltjes van steken, beten, tot zonnebrand en schrammen. De aluminium blikjes passen met gemak in je tas.
Het praktische formaat maakt van deze kleine blikjes ook de ideale metgezel voor uitstapjes en vakanties.

EHBO zalf

De EHBO zalf is er in verschillende varianten, en ieder type heeft weer een andere werking. Of er nu sprake is van een kapot knietje, een wespensteek of een blauwe plek.

Calendula & Comfrey

De Calendula en Comfrey zalf bevat Calendula en Smeerwortel en is ideaal bij sneetjes, schrammen, zere plekken en zelfs ruwe lippen.

Tea Tree EHBO zalf

De Tea Tree zalf is een ware alleskunner. Het is een handig middeltje bij beten, steken en schimmelinfecties. Het werkt als een natuurlijke antiseptische zalf. Ook bij de eerste tekenen van een koortslip werk tea tree heel effectief.

Lavender

De Lavendel zalf is ideaal bij brandblaartjes, zonnebrand en ontstoken huiddelen.

Arnica

Arnica is misschien wel de meest bekende EHBO zalf, en wordt al generaties lang op pijnlijke plekken gesmeerd. De Arnica zalf gaat blauwe plekken en zwellingen tegen. Arnica staat bekend om haar vermogen om kneuzingen en zwellingen snel te verminderen.

EHBO zalf van Purepotions: puur natuur

De zalfjes van Purepotions zijn gemaakt met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Ze bevatten geen parfum, parabenen, kleurstoffen, water, synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen. De zalfjes zijn geschikt voor babies, kinderen én volwassenen en kunnen veilig op elk lichaamsdeel worden toegepast. Ook op het gezicht,  op handen en de hoofdhuid. De Rescue Set EHBO Zalfjes worden geleverd in een handig organza bewaarzakje en kost €28. De zalfjes zijn ook los verkrijgbaar voor €7,50 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven