Het Elde gala, Blogger by Nature event en de Kindercompagnie

De afgelopen weken stonden weer op zijn kop, maar waren wel heel gezellig. Afgelopen donderdag nog ging ik samen met Frank en de kids een kijkje nemen bij het Elde gala. Om het nuttige met het aangename te verenigen hebben we maar gelijk een hapje gegeten bij ons favoriete restaurantje in Schijndel. Wat een mazzel hebben de examenkandidaten gehad met het weer zeg!

elde gala

Elde gala

Jammer dat de foto hierboven niet helemaal scherp is, dit vehicel ging blijkbaar harder dan verwacht 😉 . Het Elde gala in Schijndel is altijd een klein feestje om als toeschouwer bij aanwezig te zijn. Het centrum stata dan ook helemaal vol met voyeurs. Ik krijg ook altijd spontaan een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen van al die mooie opgedofte meiden en jongens. Om maar te zwijgen over de trotse papa’s en mama’s die soms achter het stuur zitten!

elde gala schijndel 2018

Terwijl de stoet met uitgelaten jongeren voorbij kwam riep ik tegen Luc… ik weet het al… als jij straks je examen haalt dan rij ik je op de motor door het durp! Wisten jullie misschien nog niet, maar ik ben met mijn motorrijbewijs bezig, daarover binnenkort meer!

tapas plankje

Lekker eten

Het was trouwens ook weer even geleden dat we gezellig met het gezin een hapje hebben gegeten. Dit keer een tapas plankje wat we met zijn vieren konden delen. Zo leuk als de kinderen een leeftijd hebben waarop ze steeds meer nieuwe smaken gaan uitproberen!

Blogger by Nature event 2018

Naarmate ons Blogger by Nature event dichterbij kwam steeg het aantal zenuwen in mijn buik en werden ook alle tijdsreserves aangesproken. Een week voor dato moest bijvoorbeeld het filmpje van vorig jaar nog in elkaar gezet worden. Ik vertoon nogal wat last van uitstelgedrag als het over filmpjes in elkaar zetten gaat 😉 . Maaarrrrrrr… na een dag ploeteren was het filmpje klaar.

Het geeft je een indruk van ons event van vorig jaar, maar óók van dit jaar. Afgelopen zaterdag was het namelijk weer zo ver.

kindercompagnie

Kindercompagnie Lithoijen, een enorme babyzaak

Maar voordat ik vrijdagavond richting Stayokay Soest ben gereden heb ik eerst nog een bezoekje gebracht aan de Kindercompagnie in Lithoijen. Ken je die zaak? Een enorm pand hebben ze wat boordevol leuke hebbedingen staat als je in verwachting bent, al bevallen bent, en zelfs voor kinderen van een wat oudere leeftijd.

Grappig detail… ik wist dat ik te laat zou zijn om de workshop van Fransescakookt bij te wonen bij de Kindercompagnie, maar ze was zaterdag ook op ons event. Hoe leuk is dat!

stayokay soest

Stayokay Soest

Na mijn bezoek aan de kindercompagnie moest ik nog een uurtje kachelen voordat ik bij Stayokay Soest zou aankomen. Uiteindelijk ben ik daar om 19.00 de parkeerplaats opgereden en kon ik gelijk aanschuiven voor het avondeten. Heel fijn, want ik rammelde van de honger. In de avond hebben we met zijn drieën alle goodiebags nog gevuld (waarvan ik er zelf geen mee naar huis heb genomen #vergeten), én even bijgekletst met Nathalie en Sandra.

blogger by nature event

Na een prima nacht slapen en een lekker ontbijtje waren we weer klaar voor ons tweede event.
Zo’n 60 bloggers bezochten ons kennisevent  georganiseerd door Esmee, Marguerita en ondergetekende. Met workshops over SEO, branding, PA/DA, Google Analytics, Pinterest en een ervaringsverhaal van Linda hebben we de hele dag een enorme bulk kennis tot ons kunnen nemen. Eigenlijk alle info voor een goed blog maken en verder professionaliseren komt aan de orde.

Het was ook dit jaar weer een fantastisch event en we hebben ook nu weer hele positieve feedback gehad. Superfijn natuurlijk, want als je zoveel tijd kwijt bent aan iets is het ook wel prettig als het goed ontvangen wordt 😉 . Met zijn drietjes hebben we de dag afgesloten door nog een hapje te gaan eten bij de plaatselijke Italiaan. Mijn pasta was overheerlijk en bleek een prima bodem voor de terugreis.

fresh and black pop up tent

Logeetje erbij

Rond 21.30 was ik zaterdagavond weer thuis. Lotte had een vriendinnetje te logeren en samen hebben ze de FRESH & BLACK pop up tent uitgeprobeerd in de tuin. Ik heb er eerlijk gezegd niet veel van meegekregen 😉 . Na mijn alcohol vrije biertje ben ik mijn bed ingedoken en heb ik Frank met een vriend van hem alleen beneden achtergelaten. Ik was toe aan een beetje rust.

Zondag verjaardagen dag

Zondags stond ik op met hoofdpijn en gierende meiden op de trampoline. Het voelde alsof ik me een flinke kater gedronken had, maar helaas, daar kan ik de schuld niet bij neerleggen. Best akelig trouwens, een kater zonder dat je gedronken hebt. Zonde! Ik denk dat het toch de spanning van ons event is geweest. Afijn, na een paar uurtjes langzaam bijkomen zijn we met z’n viertjes op de fiets gestapt om richting vrienden in Gestel te fietsen. Verjaardag van de kids. Fijn om weer even bij te kletsen met elkaar.

Mijn afgelopen week in een notendop. Inmiddels zijn we al weer halverwege de volgende week en maken wij ons op voor het Mandala festival waar we aankomend weekend naartoe gaan. Keep you posted!

xoxo,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven