Top 5 elektronica gadgets voor mannen

Voor een verjaardag, voor de kerst, voor 5 december of gewoon tussendoor. Deze elektronica gadgets voor mannen zijn altijd welkom. Tenminste, als ik het aan mijn man vraag. Is jouw man ook zo’n tech liefhebber en wordt hij blij van de nieuwste gadgets? Check dan deze top 5.

Wat zijn gadgets eigenlijk?

Laten we daar nog even kort mee beginnen voor diegene die daar nog niet helemaal in thuis is. Alhoewel dat er niet veel meer zullen zijn tegenwoordig want inmiddels is het bijna ‘gewoon’ om gadgets in huis te hebben.

Eigenlijk zijn gadgets ‘hebbedingen’ die vaak elektronisch zijn en die een bepaalde functie hebben. Of meerdere functies die gecombineerd kunnen worden. Vaak is een gadget leuk om in huis te hebben, om mee te spelen, maar is hij ook waardevol als hulpmiddel in en om huis.

Vaak zijn gadgets technologische snufjes die geinig zijn om te zien en ze zijn veelal vernieuwend. De échte liefhebbers lopen dan ook altijd vooraan als het om nieuwe gadgets gaat.

En als laatste… elektronische gadgets voor mannen zijn over het algemeen niet echt goedkoop.

Elektronica gadgets voor mannen; de onbetwiste top 5

Uiteraard heb ik Frank dan ook geraadpleegd voor deze top 5 elektronica gadgets die voor mannen de grootste aantrekkingskracht hebben. Van onderstaande top 5 heeft Frank er overigens 4 in zijn bezit. Dus een beetje een gadget freak kunnen we hem wel noemen als het om elektronica voor mannen gaat.

elektronische gadgets voor mannen, top 5

1. Drone of bestuurbare auto

Yep. In de pocket. Sterker nog, hij is al aan zijn 3e drone ‘bezig. De eerste twee drones waren nog van die grote joekels.

Nummer één belandde in de vijver tijdens een van zijn eerste proefvluchten. Nummer twee heeft dienst gedaan totdat een vliegbrevet nodig werd voor de grotere drones. En toen kwam nummer drie, een kleinere die zonder brevet gevlogen mag worden.

Die laatste wordt nog steeds graag uit de kast getrokken.

Is jouw man niet van het vliegen? Dan kan je hem wellicht super blij maken met een radiografisch bestuurbare auto van bijvoorbeeld het merk Arrma of Traxxas. En vergis je niet in deze elektronica gadgets voor mannen: zo’n auto is zeker zo duur als een drone!

Bron: Coolblue

2. Nummer twee van de elektronica gadgets voor mannen: de smartwatch

Een smartwatch is wellicht al iets bekender, ook bij de mannen die niet op hol slaan van elektronica gadgets.

Want een smartwatch is bijvoorbeeld ook een onmisbare horloge voor sporters. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld een Garmin smartwatch venu. En sinds ik die heb – ik ben niet zo van de elektronische gadgets- blijkt dat ik toch fanatieker mijn best doe met sporten. Omdat die smartwatch nu eenmaal alles vastlegt.

Dus is jouw partner een sporter pur sang en houdt hij wel van gadgets, maar loopt hij niet voorop als het over de elektronica speeltjes voor mannen gaat? Dan is de smartwatch er eentje die je bovenaan op het lijstje zet om cadeau te geven.

Robomow grasmaaier die automatisch het gras maait, met app

3. Robotmaaier

Hier willen alle mannen wel gebruik van maken. Tenminste, als ze een tuin hebben met gras erin. In de meeste huishoudens gaat het er namelijk anders aan toe dan bij ons thuis. De man maait normaal gesproken meestal het gras. Bij ons thuis doe ik dat.

Tenminste, als de robotmaaier zijn werk niet doet. Want ook wij hebben die over het gras lopen.

En aangezien de meeste mannen een hekel hebben aan grasmaaien is de robotmaaier een van de elektronica gadgets voor mannen die gretig zijn aftrek vindt.

Een robotmaaier heb je overigens in veel verschillende prijsklasses en merken, dus voor ieder wat wils.

4. VR bril hoort zeker bij de top 5 elektronica gadgets voor mannen

Dit is de enige elektronica gadget voor mannen die Frank nog niet heeft. Staat wel op zijn lijstje overigens, maar ik ben volgens mij diegene die dit een beetje tegenhoudt.

Super leuk natuurlijk zo’n VR bril, maar volgens mij maar voor heel even. Ik heb het gevoel dat dit een van de elektronica gadgets voor mannen is die maar tijdelijk van aard is. Waarschijnlijk omdat deze gadget écht alleen voor de leuk is en de rest van de gadgets ook functies hebben die een helpende hand bieden.

Wat denk jij?

deurbel met camera

5. Ring deurbel

Nog zo’n onmisbare gadget als je het mij vraagt. Nu ben ik zelf bijna de hele dag thuis, omdat ik van huis uit werk. Maar zijn jullie regelmatig van huis? Dan is de Ring deurbel echt een aanrader als je het hebt over elektronische gadgets voor mannen (en vrouwen in dit geval).

Handig om te zien wie er aan de deur gestaan heeft én nog handiger om met die persoon in kwestie te kunnen praten als je dat wilt! Bij ons moest deze deurbel zelfs mee verhuizen 😉 .

Is jouw partner van de gadgets? En zo ja, welke van bovenstaande top 5 van elektronica gadgets voor mannen kan hij al afvinken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven