Elke dag feest!

Wie kent hem inmiddels niet de spreuk:

Elke dag is een Feest

 Je moet alleen zelf de slingers ophangen!

Ik vind hem nog steeds geweldig en met een mooie boodschap, want inderdaad je bent zelf de regisseur over je eigen leven. Uiteraard gebeuren er dingen in mijn leven waarvan ik denk, huh waarom gebeurd dit en waarom nu? Zo snel en automatisch die vragen gelijk in ons hoofd opborrelen. Vaak komen de antwoorden later of wordt je je ineens bewust van een les die je hebt geleerd. Bovenal is het de Positieve Mindset die werkt. Voor jezelf en voor je omgeving! Al zie of ervaar je niet direct het resultaat, het zal vroeg of laat zijn vruchten afwerpen.

QUEENSDAY, MIJN FEEST
Queens Day! Wat een heerlijke dag was het en wat een feest! Het is namelijk ook nog eens mijn verjaardag en dit jaar mocht ik 35 kaarsjes uitblazen. Als klein kind was ik niet altijd blij om op deze dag jarig te zijn, want iedereen wilde graag de hort op i.p.v. in zo’n hete tuin een kinderfeest te vieren. Dat begrijp ik nu ook wel, maar toen niet echt. Nu is het heerlijk om iedereen druk in de weer te zien met oranje spullen en kasten en schuren uitpluizen om allemaal mee te slepen naar de Koninginnenmarkt. Ik zelf dus ook dit jaar en wel met de kaarten, getekend door kinderen, die ik wilde verkopen voor Steppen tegen Kanker.

Dus stond ik daar in mijn oranje trainingsshirt een babbeltje te maken en uitleg te geven over de actie, waarom geld zo hard nodig is voor de Stichting STOPHersentumoren en wat mijn persoonlijke drijfveren zijn.  Naast het verkopen van de kaarten, verkocht ik ook spullen van mensen die ik had gekregen om te verkopen. De verkoop hiervan ging ook weer in de pot. Straks even tellen hoeveel er precies gedoneerd is, maar vermoed 100 euro! Lees hier meer over de actie en mijn team Plukdedag! Steun jij ook?

LOVE ORANGE
Om nog even door te gaan op de inspirerende spreuk en dat je dus zelf de slingers op moet hangen, laat ik de komende dagen nog even heerlijk mijn oranje nagellak op. Het is toch trouwens een lekkere vrolijke felle kleur. En als ik vrolijk ben dan is mijn omgeving dat meestal ook, je wordt besmet met wie je omgaat niet waar? Voor de Koninginnedag had ik een speciale actie deze dag, nl. 15% korting op alle artikelen met een oranje touch, met onder andere deze handgemaakte kinderbadjas. Applicatie en kraag kan ook zelf worden uitgekozen!

Toch zonde zo’n leuke actie voor één dagje?
Daarom gaan de slingers voor Mams at Works fans nog niet naar beneden, we bepalen immers zelf of het feest is 😉 en dus een korting van 15% op alle QUEEN artikelen.


MAMS AT WORK AANBIEDING

15% korting op alle artikelen met een oranje touch. Gebruik de code: QUEEN (geldig in de maand Mei 2012)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven