Elske Damen, working mam van week 46

Met drie kinderen van 10, 9 en 6 jaar en een eigen bedrijf, kan ik mij met recht een “working mam’ noemen. Toen ik zwanger was van de derde heb ik mijn baan in loondienst opgegeven om als mediator een eigen praktijk te starten. De kinderen waren jong dus de praktijk aan huis gaf me erg veel rust. Dit heb ik met heel veel plezier een aantal jaar gedaan.

Toch bleef er iets knagen bij me. Als de juridische echtscheidingsprocedure afgerond was, en mijn werk als mediator erop zat, wist ik dat er nog heel veel op de mensen afkwam, zonder dat ik daarin kon ondersteunen. Met een collega mediator, die tegen hetzelfde aanliep, ben ik gaan brainstormen en nadenken hoe we iets konden ontwikkelen dat de periode net NA de scheiding voor de pasgescheidenen iets makkelijker konden maken.

Met de ontwikkeling van Nieuwestap.nl zijn we, naast ons werk en gezin, ruim een jaar bezig geweest. Nu is Nieuwestap.nl sinds januari online en zijn we druk bezig met allerhande werkzaamheden die daar bij horen. Ineens ben ik niet meer alleen jurist maar doe ik ook de commercie, de marketing, de content en de administratie. Heel afwisselend en erg leuk dus. Thuis loopt ook alles op rolletjes. Ik probeer om 4 dagen in de week aan school te staan en met een kopje thee de dag door te nemen. Daarna gaan de kids lekker spelen en zit ik met mijn laptop aan de keukentafel. Ideaal dus! Ik ben er wel voor ze en intussen houd ik mijn twitter en de rest van de Social Media bij.

Met Nieuwestap.nl volg ik  mijn ideaal en probeer ik het leven net iets leuker te maken voor mannen en vrouwen die net een scheiding achter de rug hebben. Thuis met mijn man en kinderen is er rust en regelmaat en genieten we van elkaar. Een goede combinatie dus!

Ook een keer als working mam in de spotlights staan? Dat kan hoor! Kijk hier maar even…

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top