Emob kinderkamer spullen: ’n originele kinderkamer voor mijn meisje

Ons meissie is toe aan een nieuwe kamer. To nu toe is haar kamer een ratjetoe geweest. Maar kleine meisjes worden groot en het wordt tijd dat ze een gezellige meidenkamer krijgt. Ik heb me dan ook rondgetold op internet voor inspiratie. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op webshop Emob. Een website waar je terecht kan voor betaalbare en frisse ideetjes om de slaapkamer van je kind eens goed onderhanden te nemen en op te fleuren. Natuurlijk heb ik er tijdens mijn eigen snuffeltocht alvast wat leuke dingen uitgepikt om aan jullie te kunnen laten zien.

Lees ook: De kinderkamer inrichten naar een favo thema; kinderspel

Themabeddenthemabed meisje 1

De kinderkamer is een belangrijke ruimte voor je kind. Hij of zij moet er rustig kunnen slapen, maar tegelijk ook lekker kunnen spelen. Een themabed combineert de twee en is dus ideaal om de kinderkamer vorm te geven. Ik heb geweldige modellen gezien en welk kind wil nu niet in zo’n bed liggen dromen? De favoriet van mijn meisje is wat haar betreft al gevonden, alleen ik wil zelf nog eventjes verder zoeken naar iets waar ik zelf ook graag naar kijk, haha. Hieronder vind je een paar prachtexemplaren.

themabed meisje 2

themabed jongen 1 themabed jongen 2

Emob Muurstickers

In  de laatste weken van mijn zwangerschap heb ik kleurrijke bloemen op de muur geschilderd in haar kamer, maar het is tijd voor wat anders. Mijn smaak is veranderd en ook dochterlief vindt het leuk om zo nu en dan te veranderen in haar kamer dus we gaan op zoek naar leuke muurstickers, waarmee we haar kamer in een oogwenk transformeren. Deze zelfklevende decoraties zijn bovendien steeds verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder plakresten. Wel wat makkelijker dan de bloemen die we nu beu zijn. Eerst dus maar een wandje overschilderen.

dekbedovertrekdekbedovertrek doos

 

 

 

 

Beddengoed

Bij een nieuwe kamer hoort ook lekker nieuw fris beddengoed. Ik heb me vergaapt aan de originele dekbedovertrekken bij Emob. Een dekbedovertrek maakt de kamer meteen een stuk leuker. Ze hebben een prachtige astronauten-dekbedovertrek maar dat vind mijn dochter niets. Nee maaam, dat is voor jongens.

Nee hoor, zij heeft haar keuze al gemaakt. Ze gaat voortaan als prinses slapen! Mijn favoriet is absoluut dit originele dekbed. Slaap op de straatstenen onder een kartonnen doos, en toch comfortabel! Ik hou van de stoere look en mijn zoon is er ook helemaal weg van gelukkig. Ook voor hem dus wat nieuws in zijn kamer. Overigens wordt met de inkomsten van dit dekbedovertrek verschillende woonprojecten ondersteund van de Stichting Zwerfjongeren Nederland, waar begeleiding naar werk of een opleiding voorop staat, dat is een mooie bijkomstigheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven