Empowered Women

Review ” Empowered Women”

In twee dagen heb ik het boeiende boek “Empowered Women” uitgelezen. Het boek is geschreven door Eveline-Carolina van Straten-Mazereeuw (@evelilith on Twitter) en geillustreerd met prachtige foto’s door Duco de Vries.  Vanaf de inleiding raak je geboeid door de fijne stijl waarin het is geschreven nl. recht uit het hart. Je maakt kennis met vrouwen die openhartig vertellen over hun leven, de dilemma’s en de keuzes die ze maken in hun leven, en welke zaken ze hebben moeten overwinnen om hun doelen te bereiken. Daarnaast maken de foto’s het beeld van de vrouwen die aan het woord zijn compleet. De foto’s zijn ieder op zich zo mooi dat je probeert er meer uit te halen dan een foto je kan laten vermoeden.
De verhalen geven veel herkenning. Wat erg duidelijk wordt is, dat een ieder in zijn of haar leven zaken tegenkomt waarin keuzes worden gemaakt. De combinatie van de verantwoordelijkheid voor een gezin en je eigen ontwikkeling en ontplooiing blijven steeds een dilemma.
Ik vind het boek een echte aanrader. Naast de prachtige foto’s, is het formaat van het boek bijzonder en zijn de verhalen zeer boeiend zodat je door blijft gaan met lezen, benieuwd naar wat de vrouwen te vertellen hebben en welke herkenbare keuzes ze hebben gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here