Er op uit: Shoppen op Flavourites Live 2011

De derde editie Flavourites Live! biedt meer dan shoppen

De derde editie van het webshopevent Flavourites Live! vindt van 18 tot en met 20 november plaats in Amsterdam-Noord. Meer dan 150 webshops op het gebied van mode, accessoires, beauty, interieur en reizen presenteren zich in een voormalige fabriekshal.

Op Flavourites Live! worden ruim 5000 bezoekers verwacht. Zij kunnen de designers van bijzondere producten die vaak alleen online verkrijgbaar zijn ontmoeten, limited edition-kleding passen en direct kopen en inspiratie opdoen op het gebied van lifestyle. Flavourites Live! is neergestreken in Amsterdam-Noord op het terrein  ‘aan De Overkant’. Hier staat de Kromhouthal, een voormalige fabriekshal die tot evenementenlocatie is omgetoverd. Flavourites Live! is het eerste consumentenevenement dat in de Kromhouthal wordt gehouden.

Nieuw op Flavourites Live! is de samenwerking met het netwerk van ondernemende vrouwen Vrouw&Passie. Sprekers als Lisa Portengen (Smart&Sexy), social media-expert Jeanet Bathoorn en interieurstyliste Marie-Gon geven een extra dimensie aan het event met inspirerende PowerSessies. Etsy.com, de internationale verzamelplek voor handgemaakte producten, is aanwezig met het Etsy.Lab waar de bezoeker creatieve workshops kan volgen.

Flavourites Live! is shoppen, inspiratie opdoen én genieten op een creatieve, verrassende plek, zegt Natascha Klootsema, één van de twee oprichters van Flavourites.nl. We signaleren de behoefte bij online shoppende vrouwen om ook eens hun favoriete webshops te kunnen bezoeken en de producten in het echt te zien, te passen en meteen te kopen. Voor webshopeigenaren is het een goede gelegenheid om bezoekers van de website te ontmoeten. Veel deelnemers grijpen hun kans om hun producten op een originele manier onder de aandacht te brengen van de bezoekers. Zo organiseert het team van Designers-United.com een best dressed-competitie, waarmee de best geklede bezoeker € 200,- shoptegoed kan winnen. Talulabelle.nl pakt uit met een fotostudio, waar bezoekers die Talulabelle kleding dragen of kopen een professionele fotoshoot ontvangen. Het nieuwe interieurconcept Flinders.nl geeft gratis interieuradviezen en vele webshops komen met aanbiedingen, limited editions en wedstrijden.

Flavourites Live! is geopend van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november 2011 van 10.00 tot 18.00 uur. Entreekaarten kosten € 10,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Kijk voor meer informatie, deelnemers, het programma en het laatste nieuws op www.flavouriteslive.nl. Hier kun je ook je kaarten bestellen en in het online magazine de sneak preview van Flavourites Live! bekijken.

Over Flavourites.nl

Met 100.000 bezoekers per maand en een wisselend bestand van 1.500 webshops, een online magazine, een boekje, een papieren agenda, een verzamelsite met webshops voor mannen en een jaarlijks event is Flavourites.nl, het grootste crossmediale platform voor webshops op het gebied van mode, accessoires, kinderen, interieur en reizen. Flavourites.nl stelt shoppingrubrieken samen voor een aantal magazines, treedt op als specialist in de e-learnings van Libelle, spreekt op seminars en maakt in november deel uit van de jury van de Woon Awards (categorie woonwebshops) van Sanoma  Media.

ps… Als je mij zoekt… ik sta in stand 86 met Zazou Kinderkleding. Kom je even kennismaken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven