Eucerin Even Brighter: een crème voor het pigmentvlekken verminderen

Eucerin Even Brighter is een productlijn speciaal ontwikkeld voor pigmentvlekken verminderen. Voor mensen die er last van hebben een heel vervelend probleem. Lijntjes en rimpels zijn haast niet te voorkomen. Maar wist je dat je je pigmentvlekken wel degelijk kan aanpakken? Pigmentvlekken verminderen is zelfs makkelijker dan je misschien denkt. Heb jij er ook last van? Lees dan vooral nog even verder.

pigmentvlekken verminderen

Pigmentvlekken: wat zijn dat eigenlijk?

Onze huid zit vol met een stofje dat Melanine heet. Melanine is pigment dat wordt aangemaakt door de huid en zorgt voor onze natuurlijke huidteint of pigmentatie. Maar dat is niet bij iedereen vanzelfsprekend. Blootstelling aan de zon, hormonale invloeden, bepaalde ziektes en huidveroudering kunnen echter allemaal leiden tot een overproductie van melanine op bepaalde plaatsen. En ook je genen kunnen ervoor zorgen dat de melanineproductie van slag is.

Lees ook: dit kan je doen tegen wallen onder ogen?

Dit veroorzaakt hyperpigmentatie of laat pigmentvlekken verschijnen. Veel in de zon zitten en het gebruik van medicijnen of simpelweg de pech dat je ouders er last van hebben: het zijn allemaal oorzaken van pigmentvlekken. De grote vraag blijft natuurlijk: kan je pigmentvlekken verminderen of er van af komen?

eucerin even brighter

Eucerin Even Brighter

De producten van Eucerin Even Brighter dringen de melanineproductie terug zodat pigmentvlekken verminderen. Binnen 4 tot 12 weken zijn je pigmentvlekken al een stuk minder zichtbaar. Eucerin Even Brighter is te gebruiken voor pigmentvlekken maar ook voor andere problemen. Denk daarbij aan een zwangerschapsmasker, donkere vlekken, levervlekken, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken na acné en sproeten.

Pigmentvlekken verminderen met Eucerin; hoe werkt dat?

Eucerin Even Brighter dagcrème is een dagverzorging die pigmentvlekken (sproeten, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, pigmentvlekken na acné) vermindert en de huid hydrateert. De dagcrème heeft een hoge beschermingsfactor (SPF 30) en voorkomt zo het effect van verdere schade door de zon. Deze dagcrème is geschikt voor de normale tot droge huid. Met de spotcorrector kun je heel precies de te behandelen pigmentvlekken aanstippen. De nachtcrème is een goede aanvulling op de Eucerin Even Brighter dagcrème en versterkt de werking van de dagcrème.

Lees ook: natuurlijke zonnebrand is zoveel veiliger

Wat doet het?

Even Brighter pakt het probleem van hyperpigmentatie aan bij de bron. Daar waar de melanine-synthese plaats vindt. Even Brighter gaat de overmatige productie van melanine tegen waardoor pigmentvlekken verminderen.

Het resultaat mag er wezen. De huid ziet er stralender en egaler uit en pigmentvlekken verminderen (worden lichter). Gebruik het elke ochtend na het aanbrengen van de Eucerin Even Brighter spotcorrector. Breng een kleine hoeveelheid aan op je gezicht, hals en decolleté. Masseer de crème zachtjes in de huid en vermijd het contact met de ogen. Interesse gekregen? Meer informatie over dit product vind je op de website van Eucerin.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven