Genieten van de Avant met Eurocamp

Yeah! We mogen een van de nieuwste stacaravans van Eurocamp uittesten. En daar zijn we natuurlijk benieuwd naar! Vorig jaar hebben we via Eurocamp in Frankrijk in een boomhut geslapen. Dit keer hebben we besloten om dichter bij huis te blijven. Nederland dus.

Dochterlief loopt thuis al een week af te tellen en streepjes te zetten. De dagen gaan te langzaam voor haar.  Eindelijk is het zover en kunnen we vertrekken. Net te laat ontdekken we dat we de pasfoto’s vergeten zijn, dus dat wordt weer een half uurtje extra rijden om ze op te halen. Guess who is not amused 😉 .

Eurocamp Duinrell

Maar uiteindelijk zijn we met een goed humeur gearriveerd bij Eurocamp Duinrell. Al snel hebben we alles bij de receptie geregeld en kunnen we vol verbazing de Avant caravan in. Wat een knapperd is dat zeg.

En we zijn echt de aller, aller, allereerste bewoners! Voelt toch wel een beetje bijzonder. Inmiddels hebben we het onszelf helemaal eigen gemaakt. Koffers uitgepakt, speelgoed over de vloer, wijntje erbij…. Ik zeg ‘helemaal in orde’.

Als rasechte Hollandse kaaseters grijpen we de volgende ochtend mis op een kaasschaaf, maar dat mag de pret niet drukken. Kaasplakjes zijn snel gehaald en het dikke blok wat we bij ons hadden gaat gewoon bij de wijn.

No problem. Het koffiezetapparaat –in ouderwetse stijl, gewoon met de cafétière – voldoet prima en de verse broodjes zijn heerlijk. Een perfect ontbijtje in de relax stand dus.

eurocamp_duinrell_kids
eurocamp_eten

As we speak ben ik alvast een stuk van de review aan het schrijven en ik mag wel zeggen de wifi is prima. Altijd fijn als je zakelijk nog het nodige moet doen op vakantie. En daar kom ik meestal niet onder uit.

Tegenvallen bij het Tikibad in Duinrell

Eigenlijk was er vandaag maar een minpuntje wat notabene niets met Eurocamp te maken had. Het Tikibad.

Op zich natuurlijk een super tof zwembad voor de glijbaangangers. Dochterlief is nog niet zo’n glijbanenfan, maar zwemt ontzettend graag. Ze heeft met haar 5 jaar binnen no-time haar A en B diploma gehaald en is nu met haar bijna 6 een echte waterrat.

We zijn de dag gestart in het pretpark Duinrell, maar madam bleef maar zeuren over het zwembad. Na de middag dus gauw omkleden en –hop, hop hop-  de nattigheid in. Helaas bleef dat maar bij een uurtje gezellig zwemmen.

Ze werd eruit ‘gepikt’ door een badmeester die haar wilde meten. Ze was op 3 centimeter na nog geen 1.20 wat inhield dat ze zwemvleugeltjes aan moest. Regels zijn regels. Maar mijn meisje zou mijn meisje niet zijn als ze daarmee akkoord zou gaan 🙂 .

En dus stonden we na een uur zwemplezier weer buiten met een uitermate beledigde dochter. Vreemd natuurlijk ook dat er gekeken wordt naar de lengte van een persoon in plaats van naar de zwemvaardigheid. Iemand van 1.20 + zonder diploma mag wel zijn gang gaan. Bizar.

Dat was dus eenmalig, maar mag verder de pret niet drukken. En pret hebben we. Van lachen-gieren-brullen in de zweefmolen tot bijna-in-de-broek-plas werk in de achtbaan DragonFly met dochterlief.

En van heerlijk ontspannen op het strand (in de zon! ) tot aan verscholen in de Eurocamp Avant Caravan vanwege de enorme onweersbuien. We hebben het allemaal gehad. De caravan is ‘stormproof’ (op de terrasoverkapping na, maar die is eenvoudig weer te maken 😉 ).

eurocamp_strand
eurocamp_theehuis

Genoten hebben we ook van de uitstapjes die je kan maken in en rondom Wassenaar. Van ‘spieken’ bij onze Koning en Koningin op het landgoed en lekker theedrinken in het Koninklijke Theehuis aldaar tot roggen en kwallen bekijken in Sea Life.

Eén kleine tip voor Eurocamp … douchen als de vaatwasser draait, dat lijkt niet zo’n succes te zijn. In ieder geval niet voor diegene die onder de douche staat. De rest beleeft wel weer wat leuke momenten! En ja… door de luxe inrichting zou je bijna vergeten dat je aan het kamperen bent, dus zo vreemd is het niet van die douche 😉 .

2 gedachten over “Genieten van de Avant met Eurocamp”

  1. Geweldig leuk stukje! We waande ons met jullie mee op vakantie en Luna heeft besloten: daar gaan we heen mama!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven