Even voorstellen: Marlieke van der Willik

Mijn naam is Marlieke van der Willik en ik mag me sinds kort marketing medewerker van MamsatWork noemen. Een hele leuke uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb.

De afgelopen paar jaar is mijn leven 180 graden gedraaid. Van fulltime marketing medewerker bij een grote onderwijsinstelling, werd ik fulltime en zeer trotse moeder van Eva. Dit is een hele bewuste keuze geweest. Mijn moeder was vroeger thuis en ook mijn schoonmoeder was altijd thuis, iets wat wij beiden als heel fijn hebben ervaren. Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en langzaam maar zeker kwamen er het afgelopen jaar steeds weer leuke opdrachten op mijn pad. Daarom ben ik januari 2012 gestart met mijn eigen bedrijf ‘DatWillik‘. Ik heb ervoor gekozen om een heel pakket aan activiteiten aan te bieden. Van het schrijven van content en het maken van mailings tot lekker creatief bezig zijn met fotografie en het ontwerpen van logos, huisstijlen en allerlei marketingzaken. Daar haal ik tenslotte ook mijn plezier uit, waarom zou ik me dan beperken.

Het werken doe ik in de avonduren en in het weekend en lekker vanaf de eettafel. Eva staat namelijk nog steeds voorop. Gelukkig heb ik een fijn netwerk om me heen waardoor ik als ik overdag een afspraak heb of wat moet doen, ik de kleine gemakkelijk een uurtje weg kan brengen. Liever niet natuurlijk. Verder woon ik alweer eeuwen samen met Floris in een klein dorp in de buurt van Rotterdam en hebben wij een hond en een kat.

En nu ben ik dan ook marketing medewerker van MamsatWork. Dit sluit natuurlijk helemaal aan bij mijn huidige leven. Voor MamsatWork ga ik me onder andere bezighouden met de winacties, de nieuwsbrieven en ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Heb jij een bedrijf en wil je graag in de picture met je bedrijf of product. Heb je zelf een leuk idee of suggestie?  Neem dan contact op met me per mail (marlieke@mamsatwork.nl) of via Twitter (@Mijndochterenik)

3 gedachten over “Even voorstellen: Marlieke van der Willik”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven