Even voorstellen: Mirjam Veltman professioneel gezinstherapeut

Even voorstellen….

Haar naam is Mirjam Veltman, geboren in 1968 en moeder van 3 prachtkinderen. De oudste 2 (Anna van 23 en Sammie van 25 jaar) zijn zelfstandig en al een poosje uit huis en de wijde wereld in gevlogen, de jongste van 14 jaar woont nog heerlijk knus thuis!

Samen met haar man Bernard Winsemius wonen ze met z’n drietjes, de hond Boris en de zeer bejaarde poes Rosa, in Dordrecht. In hun herenhuis hebben haar man en zijzelf hun werkplekken. Hij als ontwerper in 3d visuals en Visual Harvester in zijn studio, zij runt er haar praktijk voor Relatie- en Individuele therapie Moon Consultancy.

Ongeveer 7 jaar geleden besloot ze na ruim 20 jaar werken in de jeugdhulpverlening als maatschappelijk werkster om zichzelf te specialiseren in relatietherapie en haar eigen praktijk te starten. En, zoals je dat dan wel vaker hoort, voelde dit besluit voor haar ook als..”heerlijk, dat had ik veel eerder moeten doen”…!

Het intensief samenleven op een plek, de dynamiek van de combinatie wonen, werken, de trieste, ontroerende, hoop-gevende, krachtige en bijzondere verhalen uit mijn praktijk van haar cliënten en hun opgroeiende kinderen geeft een hoop inspiratie om over te schrijven. En laat dat nou net een uit de hand gelopen hobby van haar zijn! Na het publiceren van een paar blogs, is ze benaderd door een uitgever: de droom van elke schrijver! In november 2011 heeft “Allemaal bijzondere mensen”  het levenslicht gezien en krijgt ze haast dagelijks prachtige en ontroerende mails van herkenning in mijn mailbox.

Mirjam gaat voor ons 2-wekelijks haar inspiratie omzetten in praktijkvoorbeelden, waar wij dan weer van kunnen leren! We hopen dat jullie van haar artikelen gaan genieten.

Wil je meer weten over haar praktijk? Kijk dan eens op de site van Moon Consultancy of stuur een mailtje. Daar kan je ook informatie over haar boek vinden of je inschrijven op haar nieuwsbrief met tips en informatie. Ze is ook te volgen op Facebook en Twitter!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven