Ewa Roman, working mam van week 33

Mijn naam is Ewa Roman. Ik ben 32 jaar en mama van onze zoon Jasper van 18 maanden. Zelf ben ik afkomstig uit Polen en woon alweer enkele jaren in Nederland. Inmiddels spreek ik de Nederlandse taal vloeiend wat het leven hier veel gemakkelijker maakt en waardoor ik me hier 100% thuis voel.
Het mama zijn deel ik met de passie die ik heb voor het ondernemen. Ik ben de eigenaresse van WoodLand Toys&co, powered by Roman Kids Design. WoodLand Toys&co is een webwinkel met houten speelgoed en kinderkamer accessoires . Roman Kids Design hét merk voor ontwerpen van meubels, speelgoed, kussens en andere mooie producten voor kids.

Niet altijd makkelijk!

Voor mijn zwangerschap had ik een kantoorfunctie. Toen ik zwanger was van Jasper had ik mijn ontslag gekregen. Het zou ten koste gaan van mijn flexibiliteit… Door deze situatie ontstond er een ontzettend moeilijke tijd met gemengde gevoelens en dat terwijl je eigenlijk moet genieten van die bijzondere tijd met een kindje in je buik. Ik zag de toekomst dus even niet in roze kleuren. Met mijn vriend heb ik hier veel over gepraat en hij heeft mij hier heel erg in gesteund.
Positief denken en leuke ideeën!
Het idee voor een webwinkel met houten speelgoed is ontstaan toen ik zwanger was. Ik had geen werk maar veel ideeën. Zoals elke zwangere vrouw, was ik druk bezig met het uitzoeken van leuke meubels en mooi en veilig speelgoed voor mijn zoontje. Het is mij toen opgevallen dat het niet altijd meevalt om dit te vinden. Daarom lag deze beslissing voor de hand: Ik wilde een webwinkel met topspeelgoed! In mijn zoektocht naar mooi, educatief en kwalitatief speelgoed, ben ik ook buiten Nederland gaan rondkijken.
Het resultaat van mijn zoektocht is op mijn website www.woodlandtoys.nl terug te vinden en online te bestellen. Ik ben ontzettend trots, dat ik u deze collectie met veilig speelgoed van duurzaam hout mag aanbieden.

Creativiteit!

Na een tijdje hobbymatig bezig te zijn geweest met het maken en ontwerpen van leuke designkussens, plaids, knuffels en speelgoed, heb ik de stap genomen om fulltime voor mijzelf aan de slag te gaan. Op dat moment ben ik ook serieus gestart met de verkoop hiervan, in samenwerking met creatieve mensen van GOHA. Alle producten van de GOHA collectie zijn handgemaakt en uniek. We zijn heel selectief in het benaderen van de detailhandel. We kiezen er namelijk bewust voor, om de collectie in een klein aantal kinderspeciaalzaken te verkopen. Op deze manier willen we de exclusiviteit van het merk behouden.

Mijn werk=veel flexibiliteit!

Ik zou nu niet meer anders willen. Ik heb mijn eigen bedrijf, ben  lekker eigen baas en kan het combineren met het gezinsleven. Dit kan uitstekend omdat ik heel makkelijk zelf mijn werktijden kan indelen.
Hierdoor heb ik op de juiste momenten onder andere ook voldoende tijd voor mijn zoon die ook nog wel een aantal dagen in de week naar de crèche gaat hoor! Als ondernemer ben ik er al wel achter gekomen dat het niet altijd allemaal zo makkelijk is als het soms lijkt maar dat neem ik op de koop toe! Ik gooi mijn hele hart en ziel in de zaak.

Wil je ook een week lang in de spotlights? Geef je dan hier op!

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

1 gedachte over “Ewa Roman, working mam van week 33”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven