Zo kies je het beste Exit zwembad uit

Een zwembad in de tuin is natuurlijk super lekker. Je kan er de kinderen heerlijk in laten spelen, en ook zelf behoorlijk wat plezier aan beleven. Na een lange dag op het werk in de zomer is het lekker afkoelen in je eigen Exit zwembad met overkapping (of zonder).

Ook leuk: in het weekend met vrienden heerlijk relaxen rondom het zwembad met een hapje en een drankje. Ik heb er nu al zin in.

Exit zwembad in de tuin kopen met of zonder overkapping, warmtepomp en filtersysteem; hier moet je op letten

Een ingegraven zwembad in de tuin aan laten leggen is natuurlijk tof, maar niet voor iedere portemonnee geschikt.Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden om thuis te kunnen zwemmen. Denk bijvoorbeeld aan een Exit zwembad met (of zonder) overkapping.

Waarom een Exit zwembad kopen? Kijk naar de reviews!

Exit is een van de betere merken als het gaat om opzetzwembaden. Ze hebben voor elke tuin en elk budget een geschikte optie.

Of je nu een groot Exit zwembad zoekt, een kleiner zwembad of een zwembad met overkapping en warmtepomp bijvoorbeeld. Ze zijn van alle markten thuis.

Deze zwembaden koop je bijvoorbeeld bij de Zomerspecialist. Maar welk zwembad past nu bij jullie en bij jullie tuin? Om te bepalen welk zwembad het beste bij jou past, hebben we hieronder beschreven waar je op moet letten bij het kopen van een Exit Toys zwembad!

exit zwembad met overkapping

Waar moet je op letten bij de koop van een zwembad?

Zoals hierboven aangegeven zijn er tal van mogelijkheden met een Exit zwembad. Niet alleen zijn er variaties in de modellen, afmetingen en accessoires, maar je kan ook nog kiezen in het uiterlijk van het zwembad.

Keuze in buitenkant van het Exit zwembad

Je kan bijvoorbeeld een buitenzijde kiezen met een houtlook, of een black leather variant. Best wel cool moet ik zeggen! Maar er zijn nog meer dingen behalve een overkapping bijvoorbeeld waar je op kan letten bij de aanschaf van een Exit zwembad.

Doe dus je voordeel met onderstaande tips zodat je de beste koop kan realiseren. Feit is in ieder geval dat zo’n zwembad voor in de tuin een stuk goedkoper is dan een inbouwzwembad én dat het prima past in een kindvriendelijke tuin.

Mooie Exit zwembaden in allerlei varianten mét korting vind je hier.

Hoe sterk wil je het frame hebben?

Wil je een Exit zwembad kopen dan is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het frame. Dit bepaald namelijk hoe sterk het zwembad is en grotendeels ook hoe lang het mee kan gaan, samen met de kwaliteit van het folie natuurlijk.

Alle zwembaden van Exit hebben een goede kwaliteit en duurzaam stalen frame. Toch kan er wel degelijk verschil in het frame zitten. Let hier goed op, en bepaal wat jij nodig hebt! Bedenk je verder ook eerst of je voor een Exit zwembad met een rond stalen frame kiest of voor de rechthoekige variant en overkapping.

Is de kwaliteit van het folie in orde?

We zeiden het al, ook de kwaliteit van het folie is van groot belang wanneer je een zwembad van Exit gaat uitkiezen. Deze moet tegen een stootje kunnen en onder alle omstandigheden het water op zijn plek houden.

Ook dit zit bij alle zwembaden van Exit goed. Het verschil op dit gebied is ook minder groot dan het verschil qua frame.

Het leuke van de liner van de Exit zwembaden is dat je dus kan kiezen voor verschillende varianten. Aan de binnenzijde zijn ze hetzelfde, maar voor de buitenzijde kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Black Leather, de Wood of de Stone variant. Net wat het beste bij jullie tuin past!

Hoe zit het met de veiligheid van je Exit zwembad en wat als je een overkapping erbij wilt?

De veiligheid moet te allen tijde voorop staan, zeker wanneer er kinderen van het zwembad gebruik maken. Exit is zich hiervan bewust, en handelt daar ook naar. We kunnen dan ook stellen dat het met de veiligheid bij Exit wel goed zit.

Dit geldt voor alle Exit zwembaden binnen het assortiment, ook als je kiest voor de variant met overkapping. Er blijft tussen de overkapping en het zwembad meer dan voldoende ruimte over om veilig te kunnen zwemmen.

Wat zeggen de reviews over Exit zwembaden?

De reviews laten natuurlijk zien hoe mensen de kwaliteit van de zwembaden beoordelen. Over Exit in het algemeen zijn de reviews lovend. Daarnaast kun je ook op een type zelf kijken naar reviews, zodat je hier een betere afweging in kunt maken. 

Welke zwembaden van goede kwaliteit passen binnen het budget?

Exit heeft een groot assortiment zwembaden, met verschillende typen en afmetingen. Zo heb je een Exit Stone zwembad, of een Exit Wood zwembad. Dit zijn populaire opties met andere afwerkingen.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een Exit zwembad met overkapping. Hierdoor blijft je water langer schoon, blijft het water ook langer warm en kun je onder alle weersomstandigheden lekker genieten van je zwembad. En het is ook een manier om je zwembad verwarming met de zon te verbeteren.

Zo ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden en heb je dus meer plezier van je frame opzet zwembad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven