Fabeltjeskrant spaaractie bij de Plus

Eindelijk eens een goede spaaractie, de Fabeltjeskrant spaaractie bij de Plus. In het verleden heb ik wel eens afgegeven op de supermarktacties. Met name omdat het vooral spaaracties zijn voor een hoop ‘plastic meuk’. Maar deze spaaractie van de Plus is wel een hele toffe actie en een echte favoriet hier in huis.

Lieve kijkbuiskindertjes, lees dit blog en dan snap je waarom 😉 .

Fabeltjeskrant spaaractie Plus

Fabeltjeskrant spaaractie bij de Plus

Ik liet je vorige week al het filmpje zien wat ik in mijn mailbox ontving van meer de Uil van de Fabeltjeskrant. Een superleuk filmpje met een hoop herkenbaarheid.

De dag erop kreeg ik een enorme doos thuisgestuurd met alle handpoppen van de Fabeltjeskrant spaaractie, en wat lekker Plus producten erbij. Het voelde als een soort van kerstpakket en Lotte stond blij om me heen te springen toen ze de grote doos zag staan. Ik blij met de lekkere producten. Zij blij met de handpoppen. Uiteraard moest direct de poppenkast in elkaar gezet worden om een kleine theatershow op te voeren.

Het leuke aan de Fabeltjeskrant spaaractie

Waarom ik deze spaaractie van de Fabeltjeskrant zo leuk vind lijkt me duidelijk. Om te beginnen zijn de handpoppen gewoon van stof gemaakt, en is er dus geen plastic meuk te vinden (toegegeven, aan de poppenkast zit een klein beetje plastic, maar dat is verwaarloosbaar). Een ander groot pluspunt aan deze spaaractie is dat het kinderen uitdaagt tot creativiteit. In eerste instantie is het sparen natuurlijk superleuk, maar daarnaast kan je er ook nog eens heel leuk mee spelen.

Een extra voordeel vind ik ook dat je – als je voldoende zegels gespaard hebt- je zelf een handpop naar keuze kan uitkiezen. Je zit uiteindelijk dus niet met dubbele handpoppen, maar kan je hele poppenkast compleet maken met de Fabeltjeskrant spaaractie.

En last but not least…. deze Fabeltjeskrant spaaractie brengt voor mij natuurlijk enorm veel herinneringen naar boven. Nostalgie ten top! En daar zal jij waarschijnlijk ook ‘last’ van hebben.

Deze poppen kan je sparen met de Fabeltjeskrant spaaractie

Er zijn 5 handpoppen te sparen:

  1. Meneer de Uil
  2. Juffrouw Ooievaar
  3. Lowieke de Vos
  4. Bor de Wolf
  5. Willem Bever

Hoe meer handpoppen je van deze Fabeltjeskrant spaaractie hebt, hoe leuker het spelen wordt uiteraard.

1. Meneer de Uil

Meneer de Uil is misschien wel de beroemdste vogel van de Nederlandse Televisie en wat mij betreft ook van de Fabeltjeskrant spaaractie. Hij heeft zelfs zijn eigen lied: ‘Hallo, meneer de Uil, waar brengt u ons naartoe? Naar Fabeltjesland!’

Eenmaal in Fabeltjesland leest meneer de Uil de kinderen voor uit de Fabeltjeskrant. Meneer de Uil is heel wijs, altijd aardig en soms wat verstrooid.

2. Juffrouw Ooievaar

Juffrouw Ooievaar speelt graag de baas in het bos. Ze doet er alles aan om haar zin te krijgen. Haar scherpe tong levert haar weinig vrienden op. Toch is ze diep in haar hart een goeierd die haar dierenvriendjes graag met raad en daad bijstaat.

3. Lowieke de Vos

Lowieke de Vos is een levensgenieter die altijd wel in s voor een geintje. Zeker als daar npog een lekker hapje aan vast zit, zoals een driedubbele portie beukennoten of een groene gruttenpap. Hij is een vaste gast in het Praathuis en weet met allerlei streken en smoezen van alles voor elkaar te krijgen.

4. Bor de Wolf

Bor de Wolf is de vreedzame eigenaar van het Praathuis. In dit praathuis komen alle bosbewoners bij elkaar om hun dagelijkse zaken te bespreken. Daar drinken ze graag een glas grenadine of eikeltjeskoffie. Bor is nogal gauw op zijn teentjes getrapt. Dan vlucht hij naar het Enge Bos om op z’n harmonica te spelen. Maar wat jij doet met de poppen uit de Fabeltjeskrant spaaractie, dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten.

5. Willem Bever

Willem Bever is de broer van Ed, de klussers van het grote Dierenbos. Je herkent hem aan het witte schort. Willem is niet alleen de meest technische maar ook de meest romantische van de twee. Zo probeert hij bijvoorbeeld indruk te maken op Martha Hamster door een stereo installatie voor haar te bouwen. Of vindt hij dat gewoon leuk om te doen?

Plezier voor jong en oud met de Fabeltjeskrant spaaractie

Bij iedere € 10,00 krijg je een zegel. Bij een volle spaarkaart (18 zegeltjes) kan je een Fabeltjeskrant figuur naar keuze uitkiezen. De poppenkast kost € 2,99.

Wat mij betreft is dit een spaaractie met een gouden randje. Net als de AH moestuin acties uit het verleden. Leuk voor jong en oud!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven