FaceMask gezichtsmasker; you either hate it or you love it!

Tot een aantal jaar geleden vond ik veel vrouwen maar zeurpieten. Ik meende dat ouder worden nou eenmaal hand in hand gaat met bijvoorbeeld het krijgen van rimpels en dunner wordend haar. De geplooide huid van mijn oma vond ik zelfs mooi. Tot het Grote Verval ook bij mij begon. Al ruim voor mijn dertigste hè! Dan piep je wel anders. Langzaam begon ik te begrijpen hoe de boze stiefmoeder van Sneeuwwitje toch zo boos is geworden. Ik krijg te maken met onzuiverheden waar ik vroeger nog nooit van gehoord had. Een vette huid, mee-eters… en ga zo maar door 😉 . Gelukkig heb ik daar tegenwoordig ook een aantal trucjes voor geleerd. Bovendien worden er dagelijks nieuwe middeltjes uitgevonden voor ons ‘zeurpieten’. Deze week probeer ik een nieuwe: het FaceMask gezichtsmasker van MayBeauty.

facemask gezichtsmasker beautymask

FaceMask gezichtsmasker: Modder voor Moeders

Het hoofdbestanddeel van het FaceMask gezichtsmasker van MayBeauty is diepzee-modder. Daar doen wij dames natuurlijk al lang niet meer moeilijk over. Vieze nagels vermijden we liever, maar een goede laag modder op de huid schijnt heel gezond te zijn. Wel even een waarschuwing: dit masker is ook echt pikzwart. Ideaal als je iemand een hartverzakking wilt bezorgen, je hoeft alleen plotseling ergens op te duiken. Maar blijkbaar ook ideaal voor het reinigen van de huid, en dat is natuurlijk het belangrijkst. Als je kleintjes thuis hebt zou ik ze wel een middagje naar opa en oma brengen, voor ze denken dat het al Sinterklaas is.

Waarom zou je?

Het zoveelste maskertje, hoor ik je denken. Het zoveelste wondermiddel. Toch gaan we deze zeker aan je aanraden. Je smeert het FaceMask gezichtsmasker van MayBeauty vloeibaar op, en als het na een half uurtje hard is geworden trek je het van je gezicht. Dode huidcellen maar ook mee-eters en acne komen dan mee. Pas wel op, want je kan er zelfs je wenkbrauwen mee harsen. Vermijd dus de delen van je gezicht waar je de haargroei liever behoudt.

facemask gezichtsmasker

facemask gezichtsmasker

Je laat het masker een half uur ‘opdrogen’. Waar je in het begin een verkoelend fris maskertje op je huid hebt, begin je na een tijdje wel te voelen dat het masker begint op te drogen. Je huid wordt strakker en het wordt lastiger om te praten bijvoorbeeld. Als het helemaal opgedroogd is dan trek je het masker er in zijn geheel van af. Eerst dus even ene klein puntje los ‘krabben’ om vervolgens het hele vel eraf te halen. Je houdt dan dit over.

facemask gezichtsmasker maybeauty

Dat doet best pijn, zeker als je net als ik een donzig huidje hebt. Vervolgens was je je gezicht met warm water en smeer je er een hydraterende crème op. Gelukkig had ik nog wat moisturising lotion van de Body Shop liggen van een vorige review. Dit was wel nodig ook, om even te verkoelen. Mijn huid bleef nog wel een half uurtje rood na afloop, dus gebruik dit masker niet om je even op te frissen als je daarna snel weer de deur uit moet. Je huid moet echt even herstellen.

facemask gezichtsmasker eraf

Een half uurtje ontspanning? Als het moet!

Even een half uurtje gaan zitten niksen zit eigenlijk niet in mijn systeem. Herkenbaar? Alleen dat is al een reden om af en toe een gezichtsmasker te doen. Je wordt ‘gedwongen’ om even te gaan zitten. Al zou je tijdens het intrekken bij wijze van spreken natuurlijk ook kunnen gaan stofzuigen. Dat zou Joyce dan misschien wel weer doen, want die heeft zelfs op haar eerste kiekje met de trouwjurk een stofzuiger in haar handen. Over niet goed wijs gesproken 😉 . Afijn, wil je niet alleen op foto zien hoe het er aan toegaat, maar ook op video… be my guest! Joyce heeft zich ook uitgeleefd met het Facemask gezichtsmasker 😉 .

Ik had me dus verheugd op een half uurtje relaxen. Ware het niet dat ik een pakketje voor mijn buurman had aangenomen van de postbode. Heb ik 30 lange minuten zitten hopen dat meneer niet aan zou bellen. En ik niet als Zwarte Piet open hoefde te doen. Hij zou nog denken dat ik een bivakmuts op had. Overigens mag hij nu best aanbellen. Mijn huid is echt vooruitgegaan met dit maskertje. Het FaceMask van MayBeauty werkt dus wel. Mee-eters zijn weg en mijn huid voelt fris, en totaal niet meer vettig aan. En o ja, ook mijn dons vachtje is verdwenen.

Maar be ware… je moet wel even bikkelen! Ook interesse om de stoere chick uit te hangen met als resultaat een mooie, zachte, schone huid? Je kan de maskers online hier bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven