FairFriends wint de ASN Bank Wereldprijs

€10.000,- voor Duurzaam Online Shop-in-shop en Crowdfunding Platform

FairFriends.nl wordt een innovatief online platform voor mensen en organisaties die gepassioneerd werken aan een duurzaam leefbare wereld. FairFriends bindt en verbindt, lokaal en wereldwijd. Op donderdag 8 november 2012 nam FairFriends de Wereldprijs van €10.000,- in ontvangst van de ASN Bank in de categorie “Eerlijke Handel”.

Hip & Blizz, webshop in handgemaakte kraamcadeau’s, Baby- en Kinderproducten is trots dat zij meewerkt aan FairFriends! Nu gaat 10% van de winst al standaard naar Stichting Proniños, voor extra scholing voor kinderen in ontwikkelingslanden. Via FairFriends zal Hip & Blizz straks nog meer mooie initiatieven kunnen steunen.

 

Fair Online Shop-in-shop
Samen met nog zo’n 200 andere duurzame initiatieven deed FairFriends.nl dit jaar mee in de race voor deze ASN Bank Wereldprijs. Op donderdag 8 November 2012 vond de prijsuitreiking plaats in het Chizone Event Center te Scheveningen en FairFriends won € 10.000,- in de categorie Eerlijke Handel! Ondernemers die met hart en ziel eerlijke en duurzame producten ontwikkelen of importeren en verkopen, zullen hun artikelen aanbieden in het gezamenlijke online warenhuis, de FairFriends Webshop.

Geven en kopen gaan hand in hand
De consument zal in het eerste kwartaal van 2013 een breed assortiment aan eerlijke producten vinden in deze duurzame online shop-in-shop, maar er is meer. Want naast de aanbieders van eerlijke producten met een mooi verhaal krijgen ook Goede Doelen de mogelijkheid om zich via FairFriends te profileren en fondsen te werven. Daarbij ontvangen zij 10% van de online verkoopopbrengst en kunnen zij kosteloos deelnemen aan het FairFriends crowdfunding platform.

Focus is Samenwerken
Succesvol bijdragen aan duurzaam leefbare wereld begint volgens FairFriends met het bundelen van krachten en talenten. De ondernemers financieren daarbij het grootste deel van het platform. De prijs van €10.000 is bestemd voor functionaliteit die fondsenwerving voor goede doelen mogelijk maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven