De familie van Nielie barst van liefde: theater voor het hele gezin

Als mijn oma ons vroeger verhaaltjes vertelde, begonnen die altijd hetzelfde. “Er waren eens een vader, een moeder, en twee kinderen.” Tegenwoordig zullen oma’s vast wat creatiever zijn. Want er zijn natuurlijk nog een heleboel andere gezinnen… Met twee papa’s bijvoorbeeld. Of met 4 papa’s en mama’s. Samengestelde gezinnen zijn er in allerlei soorten en maten. Leuk, maar vaak ook een uitdaging. Daarover gaat De familie van Nielie barst van liefde. Een theatershow om met het hele gezin naartoe te gaan! Hier lees je er meer over. Enne, we mogen ook nog vrijkaartjes weggeven dus lees vooral nog even door.

familie van nielie theater

Met de kids naar het theater

Doen jullie dat wel eens? Naar een theatershow mét de kids? Bijna alle kinderen kunnen er ontzettend van genieten. En dat geldt natuurlijk ook voor de ouders. De meeste shows zijn er op gericht om leuk te zijn voor jong én oud. Dat is bij De familie van Nielie barst van liefde niet anders. Alweer naar de bioscoop? Ga eens een dagje naar het theater! Deze show is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. En een maximumleeftijd is er niet.

Veel kinderen vinden theater hartstikke leuk. En het is ook nog eens goed voor hun ontwikkeling! Ze leren anders naar de wereld te kijken. Het verrijkt de fantasie en creativiteit. En misschien vinden ze het zelfs zo leuk dat ze het zelf ook wel eens willen proberen… Is er bij jullie nog tijd voor een extra hobby?

Lees ook: kindvriendelijke festivals voor het hele gezin

familie van nielie barst van liefde

De familie van Nielie barst van liefde

Er waren eens een vader en een moeder, en twee kinderen. Alleen zijn die ouders nog niet getrouwd. En de kinderen zijn niet elkaars broer en zus. Je begrijpt het al: dit is een samengesteld gezin. Dat is soms een beetje verwarrend, maar vaak ook erg leuk! De familie van Nielie barst van liefde laat zien dat het belangrijkste van een gezin (samengesteld of niet) is dat er voor iedereen een plekje is.

En dat is er in deze familie zeker! Daarom maken ze ook van alles mee. En dan staat de hele familie van Nielie natuurlijk voor elkaar klaar. Want een samengesteld gezin doet dingen sámen, of niet soms? Dus wat als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, of gewoon als er iemand even verdrietig is? Dan ben je er voor elkaar!

Lees ook: Druk programma? Beheer alle gezinsactiviteiten met de Parc app

familie van nielie

Vierluik mét orkest in de theaters

De familie van Nielie barst van liefde is eigenlijk onderdeel van een vierluik. De reeks zal bestaan uit 4 verschillende shows. Die zullen worden geschreven door 4 verschillende schrijvers. En iedere show wordt begeleid door een ander orkest.

Dit is het eerste deel van de theaterreeks. Het stuk is geschreven door Josee Hussaarts. En heel gaaf: het begeleidende orkest is het Nationaal Jeugd Orkest! Dat belooft dus ook nog eens ’n hele muzikale avond te worden. Tel daarbij op een prachtig (lego-achtig) decor, en acteurs die de sterren van de hemel spelen… Dat wordt een tripje theater met het hele gezin 😉 . Koop je tickets online. Maar een kansje wagen in onze winactie kan natuurlijk ook! Het is een prachtige show. De familie van Nielie komt nu namelijk al in aanmerking voor de Zapp Theaterprijs 2018.

Tickets winnen?

Wil jij kaartjes winnen voor De familie van Nielie barst van liefde? Laat dan in een reactie hieronder weten waarom jouw kids ontzettend van deze show zouden genieten én naar welke theatervoorstelling je zou willen gaan. Wij mogen 2×4 vrijkaartjes weggeven. Wie weet zitten jullie straks met de hele familie in het theater!

Je kan meedoen tot 11 februari 2018. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben bericht gehad.

6 gedachten over “De familie van Nielie barst van liefde: theater voor het hele gezin”

  1. Emma zit sinds kort op musical-les en ze vindt het fantastisch. Leuk om haar te laten zien, hoe grote mensen ook nog steeds dol zijn op spelen, zingen en dansen. Tof!
    za 17 feb in Rotterdamse Schouwburg, leuk!

  2. Dat is nu net eens iets voor ons. Wij zijn ook “het samengestelde gezin” van beide kanten, maar we hebben ook nog eens twee kids gekregen. Die zouden het geweldig vinden om eens in het theater te zien dat zulke gezinnen er nog meer zijn. Waar an zij dan de jongste zijn, met grote en zelfs al volwassen zussen. Als alle kinderen thuis zijn hebben we wel zes kinderen. Wij zouden heel graag op 18/2 naar het parktheater in Eindhoven gaan.

  3. Ziet er idd super leuk uit en is dus wel leuk voor onze kids om voor het eerst naar een theater voorstelling te gaan. Dus voor nikki daniek en xanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven