Familytime! De afgelopen weken waren pittig, nu even ontspannen

De afgelopen weken zijn pittig geweest en ik ben toe aan wat familytime met het gezin. Ik ben veel bij mijn vader geweest en heb dan ook niet zoveel tijd doorgebracht op Facebook en op Instagram. Tussendoor heb ik wel geprobeerd alle opdrachten af te werken, maar ik merk dat ik nog steeds achterloop. Mijn mailbox puilt uit. Van nieuwsbrieven tot uitnodigingen van persevents en van mailtjes van lezers tot aanvragen voor opdrachten.

familytime met gezin

Familytime gezin en prio bij papa

Het liefst zou ik overal tegelijk zijn, maar dat gaat helaas niet. Ik heb op het moment maar één prioriteit en dat is mijn vader. Een dikke maand geleden schreef ik nog dat mijn vader was opgenomen in het ziekenhuis en dat hij de vraag kreeg of ze reanimatie moeten toepassen of niet. En begin april nog een artikel over pijnbestrijding bij kanker wat natuurlijk ook over zijn situatie ging. Inmiddels zijn we weer een paar weken verder. De afgelopen weken zijn we 24/7 bij mijn vader geweest omdat het zo slecht ging.

Overdag en s’nachts bij papa

Gelukkig zijn we met zijn vieren, dus hebben we de taken kunnen verdelen. Overdag en ’s nachts, zeven dagen in de week zijn we de afgelopen weken bij papa geweest. En dat was hard nodig. Door zijn pijnmedicatie was hij nogal suf, maar soms ook volledig van de kaart. We hebben hem zelfs midden in de nacht in zijn pyjama uit de lift gevist 🙁 .

En hoe fijn het ook is dat we dit zo kunnen doen, je merkt ook aan alles dat het best wel pittig is. Dat betekent dat ik voor mijn gevoel nogal heb ingeleverd. Op alles. En met liefde hoor, begrijp me niet verkeerd. Maar uiteraard moet ook mijn gezin doordraaien en mijn bedrijf kan ik ook niet zomaar stil leggen natuurlijk. Gelukkig is Frank er ook, die vangt veel op thuis maar moet ook nog gewoon werken. Een weekje familytime is dan ook zeer welkom!

Zelfstandige kids in huis

En dan merk je wel hoe zelfstandig je kinderen eigenlijk al zijn. Ze zijn dan wel ‘pas’ 13 en 8, maar ze zijn ook ‘al’ 13 en 8. Zelf thuiskomen na school en zelf naar het sporten gaan is voor de 13-jarige geen probleem natuurlijk, maar ook zijn zus van 8 doet hier niet meer voor onder blijkt wel. De hond uitlaten voor ze naar school gaan en ook zelf de deur achter zich dicht doen omdat papa al naar zijn werk is. Ik ben retetrots op die twee!

Familytime is coming up!

Sinds gisteren gaat het gelukkig wat beter met papa. Hij heeft zowaar (na ongeveer 10-12 weken aan een stuk door ondraaglijke pijn), al twee dagen achter de rug waarin we een aantal uren een pijncijfer 0 hebben kunnen noteren. Niet door het gebruik van de wietolie, want dat leverde op het eerste gezicht niets op, behalve dan dat papa helemaal stoned allerlei vreemde dingen ging doen 😉 , maar waarschijnlijk door de methadon die hij sinds maandag krijgt. Of het is de bestraling die zijn werk gaat doen, dat kan natuurlijk ook.

Feit blijft dat we hem nu zo nu en dan overdag even alleen durven laten en dat betekent ook dat ik met een geruster hart een weekje familytime met mijn gezin ga doorbrengen de aankomende week. Eerst een weekendje Safari Resort Beekse Bergen en daarna lekker vijf dagen naar CenterParcs en Disneyland Parijs.

Wie gaat er nog meer voor familytime?

Ga jij in de meivakantie nog weg of blijf je lekker in Nederland? We schreven eerder al eens een artikel over gratis uitjes in de meivakantie, wie weet zit er wat leuks voor je tussen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven