Met fashion helm op de scooter, mega stoer!

Woon jij in de stad? Of juist in het buitengebied? Heb je een scooter voor de lol, of juist omdat hij uitermate handig is voor je? En draag je dan een fashion helm? Ik zal je vertellen… wij hebben ook een scooter, en die komt welgeteld 10-20x per jaar van ‘stal’. Pure hobby van manlief om er zo nu en dan op rond te sjezen door het dorp. En de kinderen die vinden het prachtig!

Maar ik vind het eigenlijk maar niets. Het zijn best wel lochte dingen en ik heb een paar keer een poging gedaan, maar zonder veel plezier. Toch te spannend. En hoe dat nu komt? Ik heb geen idee! Een jong paard rijden, na 9 jaar niet meer op een paard gezeten te hebben, dan vind ik blijkbaar geen probleem. Maar op een scooter rond crossen is dus niet zo mijn ding.

Ik vind het alleen wèl altijd hartstikke leuk om te zien! Oudere stelletjes die samen onderweg zijn met ieder een eigen scooter of snorfiets ofzo. Of de knappe meiden die ik ’s ochtends tegenkom als ik de kids naar school breng. Met zo’n ‘Pam je haar danst’ uiterlijk 🙂 . Superleuk. Maar die helm hè. Dat is wel echt een dingetje. De jeugd heeft er bijna nooit een op, en dat begrijp ik helemaal. Want tja, het hoeft niet. Maar toch zijn er fantastische exemplaren van de scooterhelm verkrijgbaar. Want wat denk je nu van een mooie retro scooter in combinatie met een fashion helm. Helemaal geweldig toch!

fashion_helm

Fashion helm is stoer!

Als ik een Harley rijder zie dan vind ik het ook prachtig als ze een wat ‘ouderwetsere’ helm op hebben. Anders past het niet in het plaatje. En zo ziet een fashion helm er ook ongeveer uit. Je hebt ze in allerlei tinten en ook met van dat prachtige leer. Of zo’n gave met het design van de Italiaanse vlag er in verwerkt. En als ik dan zo naar een aantal stuks gekeken heb, dan denk ik dat ik toch weer eens op die draak van een scooter stap. Maar dan wel met zo’n mooie fashion helm. Doet me denken aan een tijd geleden, dat mijn zus op de motor aan kwam en haar prachtige krullen onder haar helm vandaan kwamen. Vind ik mega stoer!

Jarenlang heb ik trouwens mijn motor rijbewijs willen halen. Totdat ik Frank leerde kennen en zwanger werd van onze oudste. Toen was het ineens voorbij. Toch maar op de scooter weer beginnen dan?

Hier kan je een toffe Fashionhelm scoren als je wilt. Helmen bij Helmonline

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven