Fashionable Moxy rubber boots

Ken je dat ook? Heb je een prachtige outfit bij elkaar gevonden, regent het zo hard of valt er zoveel sneeuw dat je die nieuwe pumps of stoere cowboylaarzen moet laten staan. En de saaie regenlaarzen die je ergens achter in de kast heb liggen, zijn alles behalve modieus. Gelukkig heeft Moxy Copenhagen hier iets op gevonden en komt het Deense fashionmerk met trendy rubber boots, dat zelfs goed bij je hippe outfit past.

De korte regenlaarsjes zijn vanaf nu ook in het zwart verkrijgbaar bij The Bohemian Girl. De laarzen zijn gevoerd en waterdicht en lopen heerlijk comfortabel. Daarnaast zien ze er zo fashionable uit, dat je er ook op zonnige dagen op kan lopen. Anders dan felgekleurde rainboots of laarzen met drukke prints, zijn deze boots wel makkelijk te combineren met je outfit. En met het komende festivalseizoen zijn de laarsjes perfect om de modder mee te trotseren.

Dus ben je natte voeten ook zat en op zoek naar trendy regenlaarzen? Bekijk dan de Moxy laarzen. Zo loop je er zelfs tijdens regenachtige dagen comfortabel en fashionable bij. 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven