De FastRider Fietstas: wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?

Ieder gezin had er vroeger een in huis. Een gigantische plastic tas, die tot de rand gevuld was met andere plastic tassen. Opgesteld in bijkeuken of kelderkast. Herkenbaar? Vast wel 😉 . Gelukkig zijn plastic tassen afgeschaft. Ik wilde bijna ‘helaas’ zeggen, want o wat was het lekker makkelijk. Maar als we willen dat onze kinderen het straks ook nog enigszins makkelijk hebben, moeten we wel op het milieu letten. Dus: gelukkig zijn plastic tassen niet meer in omloop. Wat wel weer een nieuwe uitdaging oplevert: want waar gaan we onze ‘zooi’ in meezeulen? Ik gebruik sinds kort een FastRider fietstas en daarmee geef ik óók nog eens het goede voorbeeld!

fastrider fietstas

Wie niet sterk is moet slim zijn

Als mijn schoonmoeder boodschappen doet hangt ze aan iedere kant van haar stuur een tjokvolle shopper. Ze is een bikkel! Zelf ben ik niet heel sterk, en ik weeg ook niet heel veel. Als ik 2 shoppers aan mijn fiets hang kom ik niet eens meer vooruit, sterker nog, ik mag blij zijn als ik niet omval. Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Ik ben dus de markt van fietstassen eens gaan onderzoeken en ook die komen tegenwoordig gewoon met een hip design. Een aangename verrassing! Bijna net zo leuk als het uitzoeken van een designer bag dus 😉 .

De FastRider Fietstas: handig én hip

FastRider heeft een gigantische collectie fietstassen en daarnaast nog allerlei fietsaccessoires. Mocht je echt een fanatieke fietser zijn dan is dit je snoepwinkel. Nu valt dat bij mij ook wel weer mee, dus de wielrenpakjes en fietsbrillen laat ik links liggen. Daar kan ik weinig mee tijdens mijn uitjes naar de supermarkt 😉 . Gelukkig is het assortiment tassen enorm, en binnen no time heb ik een FastRider fietstas gevonden die aan mijn eisen voldoet.

fastrider fietstas binnenzijde

Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen? De Shopper de Luxe Melange Fluo!

Het is een hele mond vol… en nee, de fluo is niet voor je tanden. Mijn Shopper de Luxe kan gelukkig ook lekker vol. Met een inhoud van 23 liter kan je hier heel wat boodschapjes in kwijt. Het is een waterafstotend en verstevigd model. Altijd fijn in Nederland met die buien. Met de wegdraaibare haken is het een ideale fietstas en shopper ineen. Een uitkomst mag ik wel zeggen en wel om de volgende reden. Je kan hem namelijk heel gemakkelijk aan je fiets hangen, of er juist weer af halen 😉 .

fastrider fietstas bevestiging

Wil je op de weg naar huis toch nog ergens een cappuccino drinken (doe ik nogal graag) dan hoef je je boodschappen dus niet onbeheerd achter te laten. En ook een rondje om de markt is easy met de shopper om je schouder. Aangekomen bij je fiets klik je hem zo aan je bagagedrager. Hij zit dan gelijk zo ‘vast’ dat hij er niet af stuitert als je eens wat te hard over de drempels heen sjeest (met een regenbui op komst ofzo). Binnenin zit een extra vakje, waar ik heel blij mee ben… het zou niet de eerste keer zijn dat ik eenmaal bij de kassa mijn portemonnee moet opgraven in een uitpuilende tas.

fastrider fietstas kliksysteem

Ga toch fietsen

Ik heb gekozen voor het grijze model met neongroene strepen, maar er zijn natuurlijk talloze andere kleuren en modellen verkrijgbaar. Voor mannen en vrouwen in alle leeftijden is er wel een passende tas. Of je nou nog met zijwieltjes rijdt, of inmiddels op een elektrisch model zit 😉 . Fietsen is gezond én goed voor het milieu en met een FastRider fietstas neem je toch alles mee wat je wilt. Daar komt nog eens bij dat je ook direct voor alle kinderen het juiste voorbeeld geeft. Geen tassen aan je stuur (hè oma), maar gewoon netjes alles aan je bagagedrager!

 

fastrider fietstas

 

1 gedachte over “De FastRider Fietstas: wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven