Feestelijke jurken voor de Koninginnedag

Hiep Hiep Hoera! Dit jaar wordt een extra speciale Koninginnedag. Een Koninginnedag die je je nog lang zult herinneren. Een Koninginnedag om je mooiste jurk bij aan te trekken.

Onder eigen label heeft Kleine Mundo, een jong agentschap gespecialiseerd in Spaanse kleding, feestelijke Hollandse jurken ontworpen. De jurken zijn gebaseerd op de bekende Spaanse flamingo jurk, en zijn dus ideaal om in te dansen en te feesten. De jurken, “Het Hollandse Meisje” genoemd, hebben elk een eigen variant van de Hollandse vlag. Wie wil Koninginnedag niet vieren in zo’n feestelijke jurk?

De jurken worden allemaal in Spanje gemaakt en zijn verkrijgbaar vanaf € 35,00 via de website www.kleinemundogroep.nl

Doe mee en win!

Van Kleine Mundo mag MamsatWork zo’n leuke jurk weggeven. Heb jij of ken jij een meisje van vijf jaar, doe dan mee! Laat ons weten waar en met wie jij deze speciale Koninginnedag gaat vieren. 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven