Feesten in de Bonnie Jean Kerstcollectie

Geweldig, jouw meisje heerlijk aankleden voor de kerstdagen

De Holiday of te wel kerstcollectie van Bonnie Jean is ook dit jaar weer bijzonder feestelijk te noemen. Mooie jurken met stroken, of tule, in velours of glitter stof, maar ook leuke sets met leuke prints. Jurken die uitsluitend bestemd zijn voor een gelegenheid, maar ook feestelijke kleding die doorgedragen kan worden. Er zit voor iedereen wel wat leuks bij. Het leuke van het merk Bonnie Jean is dat het kleding is die opvalt en dus apart is, maar dat alles wel voor een leuke prijs. De kerstcollectie jurken zijn te krijgen vanaf 29,95 tot zo’n 45 euro. Dat is goed betaalbaar toch?

Sinds dit seizoen zijn ook de kleinere maatjes (vanaf maat 62) vertegenwoordigd bij Iki Dress. Natuurlijk is er ook een grote keus in de grotere maatserie (128-164). Exclusiviteit is voor Iki Dress belangrijk. Veel jurken, maar beperkte stuks per maat. Sla nu je slag, want deze collectie is populair en wordt slechts beperkt aangevuld.

Actie: Voor alle MAW lezeressen geldt gratis verzenden met de code – kerst

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven