Feiten en fabels rondom seks, welke herken jij?

Vraag me niet waarom, maar ik voerde pas een gesprek over grote voeten, grote handen, en wat dat dan zou zeggen over het mannelijke geslachtsdeel. Ik geloofde er weinig van maar mijn gesprekspartner des te meer. Wat is waar en wat niet? Er bestaan heel wat verschillende feiten en fabels rondom seks. Ik dook er in en zette ze voor je op een rij.

feiten en fabels rondom seks

Feiten en fabels rondom seks

Fabel: Er gaat een hoop de ronde over het mannelijk geslachtsdeel. Ik val meteen maar met de deur is huis. Menig man zal bijvoorbeeld verkondigen  dat de gemiddelde lengte 20 centimeter bedraagt. Allemaal grootspraak dames, gemiddeld bedraagt hij een lengte van 15 centimeter 😉

Fabel: En dan de grote voeten. Je hoort weleens, grote voeten, grote penis. Wat denk jij? Staat dit echt met elkaar in verband? Ik moet je teleurstellen, het is niet waar. Er is in ieder geval geen wetenschappelijk verband aangetoond.

Feit: Op Bali hoorde ik, dat als een man veel watermeloenen eet, dit hetzelfde effect heeft als het slikken van een viagra tablet. Gek waren we erop, smoothies van watermeloen. Tot tijdens een gezellig avondje het barpersoneel naar ons toe kwam. Of hij echt zoveel drankjes nodig had? Huh, wat? Geloof het of niet maar het is waar. Op naar de groenteboer dames!

Fabel en feit: De visboer mag je overslaan.  Er word weleens gesuggereerd dat oesters lustopwekkend werken, dit is echter nooit bewezen. Daarentegen is de werking van kaas wel aangetoond. We zijn niet voor niets kaaskoppen 😉 .

Voedsel en seks

Feit: Om even door te gaan op voeding, verkiest 70% van de vrouwen chocola boven seks. Daarnaast is een wortel het meest gebruikte ‘speeltje’ gevolgd door de komkommer. Een vibrator daarentegen was oorspronkelijk niet bedoelt als genotsmiddel maar een medisch apparaat.

Nog meer feiten en fabels rondom seks…

Feit: Seks is goed voor je, dat blijkt maar weer uit het volgende. Wanneer je gemiddeld drie keer per week onder de lakens duikt verkleint dat de kans op een hartaanval of een beroerte met de helft. Dat is veel hè? Dat seks gezond is wist we al want daar schreven we al eerder over, maar wist je ook dat naast je vagina ook de binnenkant van je neus opzwelt tijdens de daad 😉 (dit zijn jouw enige lichaamsdelen waarbij dit gebeurt).

Feiten, fabels en denken

Door dan met onze gedachtes, denken mannen echt iedere 7 seconden aan seks? Dat is dan ontzettend veel. Stel dat dit waar is dan denken mannen 6000 keer op een dag aan seks 😀 . Een studie toonde aan dat ruim 50% van de mannen dagelijks aan seks denkt ten opzichte van 19% van de vrouwen.  Om de 7 seconden is alleen wel erg ruim genomen. Fabel dus.

Fabel: Ohhh, ik heb zo’n hoofdpijn! Het is gedaan met die smoes. Onderzoek wijst uit dat een goed partijtje seks juist kan helpen. Door opwinding komt er endorfine vrij wat zorgt voor een fijn gevoel en pijnstillend werkt. Seks zou net zo goed werken als twee paracetamolletjes. Gedaan met je rust!

Feit: Wat wel als voordeel gezien kan worden is chocola, ook daar zitten stofjes in die lustopwekkend werken. Vooral bittere chocola doet het goed. Een gedeelte van die stofjes zit trouwens ook in rode wijn. Proost!

Fabel: Of de grootte van de penis nog wat uitmaakt? Nee, de vaginale zenuwuiteinden bevinden zich voornamelijk in het begin van de vagina, dus groot of klein moet eigenlijk weinig uitmaken. En hoe groot ook, het is een fabel dat hij breken kan en hij wordt ook niet krom van veel masturberen. Wel kunnen mannen blauwe ballen krijgen als een orgasme lang wordt uitgesteld.

Gaan mannen vaker vreemd?

Nee, niets is minder waar.  Vrouwen zouden vaker ontrouw zijn dan mannen.  Dit gebeurt dan voornamelijk op het werk. Meer als de helft van deze vrouwen doet het met de baas (!) om zich hogerop te werken. Voor mannen hoeft dit niet zo nodig…

Feit: En last but not least, mannen word wild van Rood. Mannen worden als een stier aangetrokken tot deze kleur. yihaaaaaa

Weet jij nog meer feiten en fabels rondom seks? We horen ze graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven