Fien en Teun app

fien_en_teunFien en Teun, bekend van de populaire tv-serie, heeft tegenwoordig een geinige app. Kinderen kunnen samen met Fien en Teun op de boerderij een moestuin verzorgen, kleuren en spelletjes spelen in de boomhut. Ook liedjes en filmpjes bekijken in de slaapkamer en via de brievenbus uit fotoframes en e-cards kiezen en versturen behoort tot het spelletje. Een uitgebreid vermaak dus. En ook nog eens licht educatief.

Moestuintje verzorgen Fien en Teun app

Zo was het hier wel handig geweest als ik ze eerder al bekend had gemaakt met het aanleggen van een moestuintje. Gisteren hebben dochterlief en ik nog in de aarde zitten wroeten. Wat een vragen worden er dan op je afgevuurd, haha. Een kleine voorbereiding met de Fien en Teun app was misschien wel handig geweest om mama te ‘ontlasten’. De app is ontwikkeld door Just4Kids in samenwerking met lief! lifestyle en is grappig en aansprekend voor zowel jongens als meisjes in de doelgroep van 1 tot 5 jaar.

fien_en_teun_moestuin

Naast spelen, kijken en luisteren, leren kinderen een moestuin te verzorgen door een zaadje te planten, dagelijks water te geven en te oogsten. Zo raken de kids op een laagdrempelige manier bekend met verschillende groenten en het groeiproces. Toch leuk als ze weten dat het niet zomaar in de Supermarkt ligt, nietwaar?En heb je het hele spelletje met succes volbracht? Dan wordt je ook nog eens beloond met een Fien en Teun Moestuindiploma. Niemand die jouw nog kan vertellen wanneer wat gepland en geoogst moet worden!

Over Fien en Teun

In de gelijknamige serie wonen Fien en Teun, de karakters van lief! lifestyle, samen met hun ouders op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier zorgen ze voor hun dieren, hebben ze hun eigen moestuin en spelen ze in hun boomhut. In elke aflevering blikken het boertje en boerinnetje terug op een avontuur dat ze samen hebben beleefd op de boerderij. De afleveringen van Fien en Teun zijn licht educatief en hebben een authentiek Hollands karakter.

fien_en_teun_app

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven