Fine by me, deze stijlvolle top van… Fine by Me ;)

Ik heb een probleem. Overal om me heen zie ik stijlvolle vrouwen in prachtige outfits. Zit je op een terrasje rosébiertjes te drinken (classy, right?), komt er weer zo’n stralend type voorbij. Niet dat ik me daaraan erger, juist niet! Ik probeer inspiratie op te doen. Ik denk zó vaak: `Wauw, die ziet er goed uit. Note to self: Koop ook zo’n jasje. De volgende keer, ergens over 3 maanden als je weer ‘ns gaat shoppen, koop jij ook ZO’N jasje!” Je voelt hem vast al aan komen. Misschien herken je het wel: dat jasje komt er niet. Net als dat jurkje. Of iets dat daar op lijkt. Sterker nog, als ik eindelijk weer aan het winkelen sla, koop ik dingen die er in de verste verte niet op lijken. Nog zo’n lekkere comfy joggingbroek. Of jeans. Of gympen. En dan vraag ik me bij het volgende middagje terrassen nog steeds af waarom ik ‘niks’ heb om aan te trekken, behalve gympen dan. Een aardig voordeeltje van reviews bloggen is dat je af en toe tegen pareltjes aan loopt die je zelf waarschijnlijk niet eens gepast zou hebben. Of we een top willen beoordelen? Fine by me!

 

fine by me

Fine by Me: fris én classy

Fine by Me is een jong damesmodemerk met stijlvolle tops en blouses. Zelf lijk ik het stijl-gen te missen. Misschien komt het omdat ik al mijn schoolvakanties in Frankrijk op regenlaarzen heb doorgebracht, je ne sais pas, maar ik mis het. Ik mis het ook echt: ik zou zo graag een volle inloopkast met designer kleding hebben. Alleen kan die misschien beter door anderen worden geselecteerd. En dus ben ik erg blij met de top, want ik krijg mijn portie stijl gewoon per post opgestuurd 😉 .  Casual basics vind je bij Fine by Me niet; check hier maar eens hun stijlvolle collectie.

fine by me winter 2017

Wasbare zijde

Toegegeven: over de top die ik heb ontvangen zou ik normaal gesproken wel nadenken aangezien hij lichtjes boven mijn eigen budget valt. Maar nu ik hem zo aan heb, tja… fine by me, again 😉 . De stof is heerlijk zacht en ademt, geen overbodige luxe op een benauwde zomerdag als deze. De top heeft een viscose stretch jersey rug, verder is hij van 100% wasbare zijde. Dat is voor zijde natuurlijk behoorlijk uniek, maar geen overbodige luxe voor vlekkenmakers – zoals ik.

Ik weet niet of ik mijn stijlgevoel ooit nog ga vinden. Ik ben dan ook des te blijer dat Fine by Me me deze top heeft aangeraden. Stijladvies is bij mij altijd welkom (maar waag het niet de mode-politie op me af te sturen). Heb jij nog mode musthaves om mijn garderobe wat stijlvoller te maken? In ieder geval weet manlief mijn classy gevoel al snel de kop in te drukken. Ik zit te stralen in m’n nieuwe top. Zegt ‘ie: “Zijde? Dat komt van wormen schat, wist je dat?” Uhhhh…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven