Win! De leerzame Fisher Price loopleeuw.

Fisher - Price - Musical Lion Walker - Y9854SPM1Al eerder schreef ik een blog over mijn ervaringen, of liever gezegd, die van mijn zoontje, met de Fisher Price loopleeuw.  Mijn mannetje was nog net officieel baby en de eerste stapje werden voorzichtig gemaakt.
En was hij daar even moe van of klaar mee, vermaakte hij zich prima met de voorkant van de Fisher Pice loopleeuw. Al was het alleen al om even op zijn neusje te drukken dat vervolgens oplicht en vrolijke melodietjes laat horen.

Mijn kleine dreumes loopt inmiddels niet alleen, hij huppelt zelfs met zijn lekker volle o-beentjes in het rond. Hij danst, loopt zijwaarts tussen zijn speelgoed door en vindt achteruit lopen ook heel interessant.
Nog even en de moonwalk doet zijn intrede 😉

Fisher Price loopleeuw heeft goed gediend

De loopleeuw heeft zijn dienst bewezen en heb ik als kraamkado aan een vriendin gegeven. Bewaren voor de volgende gaat helaas niet op, aangezien bij mij met 3 kids de limiet is bereikt.

Maar we hebben goed nieuws voor alle mama’s (in spee) en baby’s, want we mogen een exemplaar weggeven!! Wil je kans maken? Vul dan het onderstaande deelnameformulier in en lees de voorwaarden voor de facebookpost.
Deze winactie is verlopen en gewonnen door Peggy van Lokven.

[Form id=”96″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven