ROAAARRR!!! Leer je kind lopen met deze stoere leeuw van Fisher Price.

Vooraf vertelden ze me dat het anders zou zijn. Een jongen. Ik wist niet wat ik me er, na twee meiden, bij Fisher - Price - Musical Lion Walker - Y9854SPM1voor moest stellen. Nou, het is me inmiddels duidelijk! Move over diva’s, here comes mister testosteron!
Met de pannen in de kinderkeuken wordt niet meer gekookt, maar gemept. Hoe harder, hoe groter de grijns op zijn gezicht. Een sambabal? Maakt nog meer lawaai door er mee op de houten vloer (of elk willekeurig oppervlak) te slaan. Je hoopt dan dat zo’n hamerbankje helpt. Hij had inderdaad de grootste lol.. tot het de volgende dag aan gruzelementen was gemept.
Zijn zussen moeten het ook vaak ontgelden met zijn liefkozende handjes. Zo hield hij laatst vol trots een pluk haar van zus 1 in zijn handje en werd het middagdutje op de bank van de ander ruw verstoord door een ventje van amper 80cm dat haar sluw was genaderd en haar (in zijn optiek speelsgewijs) op de wang sloeg. Hij gierde het uit van het lachen. Tijd voor Fisher Price!

Het rondwarende testosteron in dat kleine lijfje ontsnapt ook veelvuldig door luid gebrul. Vooral wanneer zijn oudste zus onoplettend op de grond aan het spelen is. Langzaam kruipt hij nader om op het laatst met luid gebrul een sprint te trekken en op haar te duiken. Er is met regelmaat een heuse brulcompetitie tussen die twee waarbij het hoog oploopt, en rood aanloopt.

Fisher Price brult mee

Hoe stoer is het dan om hem de volgende stap(jes) te leren zetten met de Muzikale Loopleeuw van Fisher Price?!
Deze stoere mama had ‘m, ondanks een paar ongeduldige handjes, in een mum van tijd eigenhandig in elkaar geschroefd en geklikt. Mijn nieuwsgierige aapje viel even uit zijn rol en ging voorzichtig op onderzoek uit. Er valt zoveel te ontdekken aan deze leeuw: een ronddraaiend balletje, rammelende ringetjes, een bewegende vlinder, een piano..en als je op zijn neus drukt, brandt er een lichtje en hoor je melodietjes.
Opeens kreeg hij door dat je er ook achter kunt staan en de leeuw vooruit rolt. Met zijn stevige o-beentjes drentelde hij er achteraan. Bij het inzetten van deze beweging klinkt er uit de leeuw een motiverend muziekje met lachende kindjes en licht zijn neus op. En inderdaad, het zette hem aan om met een grote trotse glimlach de kamer nog eens extra door te lopen met zijn leeuw.

fisher price

Belangrijk is ook dat de Muzikale Loopleeuw van Fisher Price stevig is qua constructie en materiaal. Vormen in de grip zorgen ervoor dat je kindje de loopwagen op een goed punt vastpakt. Pluspunt is ook dat het geluid zachter (eindelijk een producent die snapt wat wij met ‘zacht’ bedoelen) en uitgezet kan worden.

De Muzikale Loopleeuw van Fisher Price is geschikt voor de leeftijd 6- 36 maanden en verkrijgbaar in veel speelgoedzaken.

PS: Inmiddels heeft mijn klein brulaapjes al voor zijn eerste jaar zijn eerste stapjes los gezet. Rooooaaarrr!!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven