Melle reviewde de Fisher Price toren; beat bouw toren welteverstaan!

Vorige week ontvingen wij de Beatbouwtoren van Fisher Price. Deze is voor kindjes van 6-36 maanden en Melle is bijna 14 maanden dus die kan de Fisher Price toren prima testen!

Fisher Price toren met muziek

De beatbouwtoren is een soort beatbox waar je vrolijke muziekvriendjes op kunt stapelen. Je krijgt er 4 muziekvriendjes bij. Muziekvriendjes die erg leuk en vrolijk zijn, met een rammeltje in. Wanneer je een muziekvriendje op de beatboxbox plaatst gaat er een deuntje spelen. Plaats je dan een volgende muziekvriendje op de Fisher Price toren erbij dan komt er ook een nieuw deuntje bij. Net zolang tot je ze alle 4 erop hebt gezet.

fisher price toren

Nu hoor ik je denken… ja lekker dan, al die deuntjes 😉 . Ik herken je gevoel hoor, maar daar waar de meeste speeltjes een muziekje hebben met een irritant deuntje wat de hele dag in je hoofd blijft zitten, valt dat bij deze reuze mee! Pluspunt nummer één.

Geen zoetsappige geluidjes

De geluidjes van de beatbouwtoren zijn niet van die zoetsappige kindermuziekjes. Best prettig dus, ze duren alleen een beetje kort vind ik zelf. Daarnaast knipperen er onder in de box verschillende lichtjes. Toen ik deze in eerste instantie had opengemaakt sliep Melle nog omdat ik het eerst even zelf wilde bekijken. Ik vond de lichtjes er zelf niet heel bijzonder uitzien en ik vraag me dan ook af wat Melle hiervan vindt.

Toen Melle wakker werd ging hij eerst even eten en daarna heb ik de Fisher Price toren voor hem neergezet. Hij vindt de muziekvriendjes erg leuk, deze werden dan ook uitgebreid bestudeerd en tegen de tafel geslagen. Daar kunnen ze tegen in ieder geval. Pluspunt nummer twee.

Stapelen met 14 maanden…

Melle is nu echt nog te klein om de muziekvriendjes te stapelen en te snappen dat er dan een muziekje uitkomt. Ik moet zelf dus aan de slag. Als ik ze zelf voor hem opstapel gooit hij ze gelijk allemaal om. Bedankt mama!

fisher price toren

De rammeltjes die in de muziekvriendjes zitten vindt hij erg leuk, hij zwaait ze in het rond en tegen elkaar aan. Door de kamer gooien is trouwens ook erg leuk! Pluspunt nummer drie. Voor Melle dan hè. Persoonlijk ben ik wat minder van het gooien 😉 .

De lichtjes onder in de box vindt hij ook interessant. Daar heb ik me dus in vergist, want ik dacht dat hij ze niet zo bijzonder zou vinden. Als hij afgeleid is tijdens het eten, bijvoorbeeld door onze katten, dan zet ik de beatbox op tafel en heb ik direct zijn aandacht weer gevangen. Pluspunt nummer vier. Wat hier ook fijn aan is, is dat hij -in tegenstelling tot het meeste speelgoed- deze niet per se zelf vast hoeft te houden. Hij vindt het al interessant om naar te kijken tijdens het eten.

Hoelang blijft de uitdaging ?

Ik vraag me wel af hoe lang hij dit leuk speelgoed vindt. Er zit namelijk naar mijn idee verder niet echt uitdaging in de Fisher Price toren. Misschien als hij over een paar maanden snapt wat precies de bedoeling is met de muziekvriendjes dat hij het nog meer kan waarderen. En als hij er dan op uitgekeken is, ach dan vind ik wel weer iemand anders die we hier blij mee kunnen maken!

Tip: Vind jij de Fisher Price toren ook leuk om voor jouw kindje aan te schaffen? Of misschien als kraamkado om weg te geven? Je kan hem en andere leuke torens hier online bestellen!

Andere interessante artikelen over kinderspeelgoed vind je hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven