Yeah… Flavourites Live staat weer voor de deur!

Ik ken Flavourites Live op drie manieren. Ik ben er natuurlijk regelmatig als toeschouwer geweest, ik heb er gestaan met de kinderkleding die ik verkoop via onze webshop èn ik heb er een keer mijn verhaal als ondernemer gedaan voor andere ondernemers.

Flavourites live is een fantastisch terugkerend event, en mocht je dit weekend niets te doen hebben, dan is het zeker een aanrader!

Flavourites live , het grootste webshopevent

Sinds 2007 vind je op de website Flavourites.nl, de leukste webshops in allerlei verschillende categorieën. Meer dan 1.000 zorgvuldig geselecteerde en smaakvolle webshops op het gebied van mode, interieur, kids, beauty en meer.  De website trekt maandelijks zo’n 100.000 bezoekers. Flavourites richt zich op vrouwen die een druk leven leiden en graag online shoppen. Ideaal om op deze manier alle leuke adresjes bij elkaar te vinden. Eenmaal per jaar gaat de website van on- naar offline in Amsterdam-Noord en dat is het aankomend weekend weer het geval. Flavourites Live is  daarmee het grootste webshopevent van ons land, waar zo’n 150 webshops van Flavourites, designers en foodstalls drie dagen lang als pop-up shop verschijnen. Het aanbod is breed en varieert van design, mode en interieur tot kinderproducten, beauty en meer.

Flavourites live

LINDA.foundation

Natuurlijk kan er volop geshopt worden bij de tientallen leuke webshops van Flavourites Live. Naast trouwe deelnemers zijn er dit jaar ook weer vele nieuwkomers. Voor het eerst werkt Flavourites Live samen met de LINDA.foundation. Veel webshops bieden een speciaal geselecteerd product aan waarvan een deel van de opbrengst naar de LINDA.foundation gaat; het fonds dat door Linda de Mol werd opgericht om gezinnen die in financiële nood verkeren, te helpen. Terwijl de bezoeker geniet van shoppen, inspiratie opdoen en culinaire hapjes, klinken op de achtergrond de fresh jazzy sounds van Sublime FM. Kortom: Flavourites Live is meer dan een dag shoppen: het is een totaalbeleving op het gebied van bijzondere, unieke adresjes en ervaringen.

Perfect voor de feestdagen

Ben je nog niet voorzien van alle cadeautjes voor de aankomende feestdagen, of ben je juist op zoek naar inspiratie? Dan ben je bij Flavourites Live zeker aan het goede adres. Een dagje erop uit bijvoorbeeld samen met je moeder of vriendinnen, je hebt gegarandeerd plezier.

Korting in de voorverkoop

Tickets voor Flavourites Live kosten euro 11,- in de voorverkoop (t/m 19 november) en euro 12,50 aan de deur. Op de website www.flavouriteslive.nl kunnen de tickets gekocht worden, en is het laatste nieuws te vinden over het event. Daarnaast staan hier alle deelnemers vermeld die dit jaar met een stand aanwezig zullen zijn. Deze lijst wordt continu aangevuld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven