Flavourites Live 2012, zorg dat je erbij bent!

Ben jij er al eens geweest? Nee? Dan weet je niet wat je mist! Een enorm evenement waar inmiddels al meer dan 115 Flavourites-webshops zich in levende lijve zullen laten zien. Maar naar alle waarschijnlijkheid worden dat er 160! Dit betekent dat je kennis kan maken met de persoon achter de shop (hoe leuk is dat!), dat je de producten eindelijk eens in het echt kan zien en kan voelen, èn dat je ongegeneerd kan shoppen.

Van veel bezoekers horen ze dat ze hier al maanden naar uit kijken. Op 23-25 november 2012, in De Overkant in Amsterdam-Noord is het weer zover. 

De Overkant: beter, mooier, maar even stoer
De Overkant, de voormalige Stork-fabriek aan ‘t IJ in Amsterdam-Noord heeft alles in zich wat de organisatie van Flavourites zich wenstte voor een evenementenlocatie: groot, licht, rauw en toch lekker fris en hip.
Momenteel wordt de locatie verder verbouwd. Er worden onder meer nieuwe toiletten aangelegd (fijn!) en er komt een glazen wand die uitzicht biedt op het water. Komt dat zien!

Naast de verschillende webshops op het gebied van kinderkleding, damesmode, schoenen, wonen, cadeaus, decoratie en ga zo maar door zullen er natuurlijk ook dit jaar weer workshops en andere verrassende elementen zijn. Laat je verrassen! Heerlijk eten, inspirerende adresjes ontdekken en vooral: shoppen, shoppen, shoppen!

Je kunt natuurlijk ter plekke kaartjes kopen, maar in de voorverkoop zijn ze goedkoper. Je betaald dan € 10,- per persoon en koop je aan de deur, dan betaal je € 12,50.

Ben je benieuwd naar de deelnemers? Neem dan vast hier een kijkje. Ook wij zijn van de partij, dus kom zeker even langs bij Zazou.eu om kennis te maken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top