Flirten enzo

 

Flirten, wie kan het, wie kan het niet en vooral, waar en hoe doe je het? Op kantoor? In de supermarkt of in de kroeg? Het kan (en mag?) overal!

Het is een manier om iets te bereiken. Bijvoorbeeld op je werk, zakelijk flirten, of je hebt zin in even een fijn gevoel of misschien wel meer, persoonlijk flirten. Je kunt het overal en altijd doen, of je nu vrijgezel bent of jarenlang getrouwd, man of vrouw, dat maakt niets uit.

Flirten op de werkvloer, wie doet het niet vraag ik me af. Ik ook, als gastouder zijnde (naast eigenares Studioblomm) wil ik ook dat de kinderen iets wel of niet doen dus zet ik mijn beste beentje voor, boos worden helpt toch niet. Bovendien maakt het je dag vrolijker en wie weet levert het je wel een promotie op, omdat het je door je aardige gedrag gegund wordt. Nu denk je misschien dat je door even met je ‘Lóreal wimpers te knipperen bovenstaande kunt bereiken, maar niets is minder waar. Ik stel voor dat je ook gewoon áárdig bent en voorkomend, straal energie uit naar een ander en je wordt met open armen ontvangen. Ik denk dat het zo werkt, het houdt niet op bij er ‘alleen maar’ leuk uit te zien (alhoewel het gevoel van die laarzen van Ellen wel kunnen helpen).

Wie kunnen er nou het beste flirten, mannen of vrouwen? Wie hebben we nog meer? Kinderen! En wie kunnen er nou beter flirten dan kleine kinderen?! Ze kijken je aan met van die grote ogen, lachen naar je en vragen met een slissende s of ze nog een koekje mogen. Wie dat kan weerstaan is keihard, echt kei-hard. Voor sommige mensen is flirten lastig, want wat zijn de do’s en dont’s? En misschien ben je er te nuchter voor of te gesloten. Of durf je gewoon niet zo goed? Kijk eens naar jezelf, vraag af of je kan flirten en probeer het! Wel met volle overtuiging anders lukt het niet.  En sla nou niet meteen door als je merkt dat je het kan. Want flirten geeft een fijn gevoel, je wordt lief en leuk gevonden, de dag loopt als een trein en hebt zelfs een goed gevoel achtergelaten op je werk omdat het óók goed is voor het bedrijf. Maar onthou dat overal waar een té voor staat niet goed is, dus doe het niet te overdreven. Hou het oprecht en eerlijk!

Thuis werk je dat nog even door bij je kinderen, ze gaan zonder mokken tandenpoetsen en naar bed en ook je man of vrouw heeft plotseling ook wel erg veel zin om vroeg naar bed te gaan…..;)

1 gedachte over “Flirten enzo”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven