Flits en het magische huis: een leuke en magische animatiefilm (zelfs voor ouders)

Het regent en waait. De perfecte omstandigheden voor een zondagmiddag voor de buis. De dvd Flits en het magische huis ligt al een tijdje te wachten op slecht weer. Mijn drie kinderen pakken hun dekentjes, ik zorg voor wat lekkers en we kruipen heerlijk op de bank. Kom maar door met Flits. Heel eerlijk gezegd: meestal val ik in slaap bij de meeste familiefilms, zeker als het animatiefilms betreft… Het zal mij benieuwen hoe lang ik het deze keer volhoud. Maar ach, de kinderen hebben er zin in. Dus ook mams pakt een dekentje en zet de DVD aan.

Lees ook: 8 Originele binnenactiviteiten voor kids, voor als de verveling toeslaat!

Dit vond mama ervan…

Ik zei het al… Animatiefilms vind ik meestal slaapverwekkend. Maar deze film verrast me! Ik hou het de hele 85 minuten vol. Wil weten hoe het afloopt met het schattige katje flits. De film is knap gemaakt en steekt gewoon goed in elkaar. En de verrassende muziek, bijvoorbeeld ‘The Love Cats’ van The Cure en ‘House of Fun’ van Madness,  geeft mij een vrolijk gevoel. ‘Flits en het magische huis’  is echt voor het hele gezin. Als ik er van kan genieten, kan jij dat vast ook! Maar dan nu naar iets veel belangrijkers. Waar gaat die film nou over, en wat vonden de kinderen er eigenlijk van?

Enne, we mogen ook nog een DVD van Flits en het magische huis weggeven. Onderaan dit blog lees je wat je moet doen om kans te maken op een exemplaar.

Flits en het magische huis: het verhaalflits

In Flits en Het Magische Huis raakt de jonge kat Flits zijn familie kwijt. Op zoek naar een schuilplaats belandt hij in het mysterieuze landhuis van de gepensioneerde goochelaar Laurens. Het huis wordt bewoond door pratende dieren en robotjes met ongelooflijke talenten. Wanneer Laurens in het ziekenhuis belandt, probeert zijn neef het huis te verkopen. Maar dat is buiten de bewoners gerekend, die een plan uitdenken om potentiële kopers af te schrikken. Ze toveren hun huis om tot spookhuis met Flits als geheime wapen…

Eindconclusie: Een aanrader voor een herfstige middag! De kinderen hebben ademloos zitten kijken. En dat gold dus ook voor mama 😉 . Wil jij een DVD van Flits winnen? Lees dan vooral nog even door.

Je koopt de DVD van Flits en het magische huis online bij Bol.com

Winnen?

Winactie: Wil jij ook zo’n dvd om het verhaal van Flits in jullie woonkamer te brengen? Doe dan mee met de winactie en maak kans! Vul onderstaande formulier in, plaats je reactie en deel het bericht op Facebook. De winactie loopt tot 20 November.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

Lees ook: De leukste kinderfilms op Netflix om alvast in de kerststemming te komen

Een dag niet geschreven is een dag niet geleefd. Nou ja, als ik geveld ben door een griepje wil er nog wel eens een dag voorbij gaan dat er geen zin op papier verschijnt. Verder is schrijven, het spelen met woorden, het delen van mijn gevoelens, mijn hersenspinsels mijn lust en mijn leven.
Beroepsmatig, ik ben eindredacteur van een lokale krant, en privé, ik hou hier een blog bij en op mijn facebookpagina is ook van alles te vinden dat uit mijn pen komt. Of eigenlijk toetsenbord.
Mijn leven als werkende moeder, ik mag zorgen voor twee dochters van 10 en 6 jaar en een zoon van 8 jaar, en echtgenote levert mij doorgaans genoeg inspiratie. En anders de wereld om mij heen wel. Met een brede interesse voor kunst, cultuur, literatuur, films, beauty & lifestyle, mode, heel soms een beetje sport, tja wat eigenlijk niet, valt er altijd wel iets te schrijven voor mij. En wellicht dus iets te lezen voor jou!

33 gedachten over “Flits en het magische huis: een leuke en magische animatiefilm (zelfs voor ouders)”

  1. oh heerlijk, op de bank, dekentje op schoot, potje thee op tafel, buiten regen en wij een filmpje kijken! Wie kan zich niet een mooiere regenachtige herfstdag voorstellen.

  2. Jacques Leliveld

    Voor de logeerpartijtjes van de kleinkinderen ben ik niet echt TOP voorzien van leuke DVD’s. Kan wel wat aanvulling gebruiken.

  3. Ik zou heel graag meedoen voor mijn beide dochters, gezellig samen op een herfstige middag onder een fleecedekentje met een warme choco op de bank!

  4. Voor mijn zoontje. Maar lijkt me ook leuk om met de kinderen in de klas deze film te bekijken. Ik weet zeker dat een paar kinderen hier heeeeeeeeeeeeel blij van worden.

  5. Ik wil de dvd graag winnen voor mijn buurjongens; zij hebben het voortdurend over deze film! Wat zou het fantastisch zijn als ik ze straks met deze dvd mag verrassen!

  6. Altijd leuk om naar een mooie film te kijken! En de kinderen vragen ook vaak of ik meekijk … zou leuk zijn om deze te winnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven