Fietview … een fluitketel om na(ar) te fluiten!

Fietview, laat maar fluiten deze prachtige fluitketel! Verliefd ben ik op de fluitketels van het merk Riess. Ik kende het merk Riess al van hun mooie handgemaakte emaille pannen en ovenschalen, maar nu is er ook deze bijpassende emaille fluitketel die je aanrecht siert.

fluitketel

Fluitketel for old times sake

Het voelt als vroeger, een fluitketel op je aanrecht. Onhandig altijd als je moet gaan koken, want dan staat hij natuurlijk in de weg, maar voor de rest van de tijd staat zo’n fluiitketel op het aanrecht altijd huiselijk en gezellig vind ik. Wie van jullie gebruikt er (nog) een ? Wij hebben zelf een waterkoker, mooi strak van design uitstekend passend in onze keuken, maar als ik deze fluitketel zie, dan gaat mijn hart toch net een beetje sneller kloppen. Lieflijk van kleur en ook nog eens duurzaam gemaakt.

Riess is een familie bedrijf uit Oostenrijk waar ze op een duurzame manier hun prachtige producten maken van pure materialen. Emaille is een voedselveilig en glad materiaal dat geen stoffen opneemt en zo zorgt voor een veilige en gezonde manier van koken, ook niet geheel onbelangrijk. De fluitketels zijn verkrijgbaar in deze 3 mooie pastel tinten.

fluitketel_en_pannen

Naast de fluitketels hebben ze bij Green Jump ook de pannen en ovenschalen van Riess. Er is steeds meer bekend over schadelijke stoffen in bijvoorbeeld de antiaanbaklagen in pannen. Heel slim dus om eens goed verder te kijken naar duurzame pannen om in te koken en bakken. Met liefde gekookte maaltijden wil je natuurlijk wel gezond houden! De Riess pannen, ovenschalen en de fluitketel zijn geschikt voor gas, inductie en keramiek. Buiten het feit dat ik de fluitketels helemaal fantastisch vindt, word ik ook erg blij van zo’n ouderwets melkpannetje. Ik gruwel bij de gedachte dat ik daar warme melk in moet maken om te drinken, maar o, wat ziet het er toch leuk uit!

Welke is jouw favoriet?

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven