Flutterbye Flying Fairy: je kleine meisje gegarandeerd met haar hoofd in de wolken

Ken jij hem al, de Flutterbye Flying Fairy? Je mini-me waarschijnlijk wel… De speelgoedreeks die bestaat uit vliegende feeën en eenhoorns is vast niet aan haar voorbij gegaan 😉 .

Lees ook: Magische avonturen beleef je met vliegende en dansende feeën…

Speelgoed uit een droom

Flying FairyHoe dichter het bij December komt… des te leuker wordt het in de speelgoedwinkels. Mijn dochter van 5 is daar op het moment niet weg te slaan. Al kwijlend loopt ze alle paden in de winkel door en bekijkt ze alle schappen van onder tot boven.

Alleen in het geval van ‘jongens’ schappen wil ze haar pas even versnellen om al snel weer tot totale stilstand te komen bij de meisje-meisje artikelen. Ze staat zich te vergapen aan al het moois en nieuws en heeft op dit moment haar zinnen gezet op de Flying Fairy. Ken je ze al? De vliegende Flutterbye Flying Fairy reeks van speelgoedfabrikant Spin Master zijn in Nederland inmiddels heel populair.

Flutterbye Flying Fairy

Flying Fairy verpakkingIk heb gepraat en gepraat om voor elkaar te krijgen dat dochterlief deze Flutterbye Flying Fairy op haar verlanglijstje zou zetten voor 5 December… Helaas, het heeft niet gewerkt. Haar zakgeld brandt in haar portemonnee en ze wilde koste wat het kost deze lieve fee mee de winkel uit nemen. Daar gaat weer een idee voor de Sint. Maarja. Wij hebben gezworen dat onze kinderen met hun zakgeld mogen doen wat ze willen. Ook al zijn wij het er niet mee eens… Het is hun geld en ze zullen zelf moeten leren hoe ze dit willen uitgeven.

Het is in ieder geval een prachtig speelgoed en ze heeft er ontzettend veel plezier van, gelukkig maar. Na 30 minuten opladen vliegt Flinder (ja zo heet onze mooie fee, haha) weer volop boven haar hand. En natuurlijk is ons huis de laatste tijd vol met vriendinnetjes…. Wij hebben trouwens nog een sprookjesachtig mooie winactie voor je! Want we mogen een Flutterbye Flying Fairy weggeven 🙂 . Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen.

Winnen?

Ook een Flying Fairy winnen? Dat kan. Doe mee met onze winactie en wie weet krijg je ook zo’n mooie fee toegestuurd! De winactie loopt tot 22 December. Like onze facebookpagina en vertel ons hieronder in een reactie wie je met deze Flying Fairy zou willen verrassen. En wie weet loopt ook jouw mini-me binnenkort met haar (of zijn!) hoofd in de wolken…

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht gehad.

Lees ook: Fantasiespel bij peuters en kleuters: speel eens met ze mee!

 

 

68 gedachten over “Flutterbye Flying Fairy: je kleine meisje gegarandeerd met haar hoofd in de wolken”

 1. Ik beloof dat als ik deze win voor mijn dochter dat ik de openhaard niet zal aandoen 🙂
  (google fairy, openhaard dumpert, ik denk niet dat ik links aan mag brengen)

 2. Oh dat zou m’n dochtertje geweldig vinden! Die reclame vindt ze helemaal geweldig! In elk speelgoedboek kruist ze hem aan…

 3. Ik wil mijn 6-jarige dochter hier heel blij mee maken, een echte dans en poppenkind dat vele uren speelplezier aan dit cadeau gaat overhouden

 4. Avatar foto
  Inge Brunnekreef

  behalve de dure feestmaand zijn beide kinderen ook nog eens jarig in december dus erg welkom als verjaardagscadeau

 5. Dit zou zo ontzettend leuk zijn voor mijn nichtje. Ze is weg van dit soort speelgoed en daarom is het voor haar een ideaal sinterklaaskadootje.

 6. Avatar foto
  Kathleen Vlaeminck

  Ik doe mee voor mijn metekindje Astrid. Zij is een echt meisje-meisje en houdt enorm van feeën en andere sprookjesfiguren.

 7. Ik ga duimen voor mijn lieve dochtertje Amber die helemaal fan is van dit prachtige elfje! Het staat al op haar lijstje van de Sint maar ik weet uit betrouwbare bron dat Sint het niet ging kopen vanwege de hoge prijs. Duimen dat ze de gelukkige mag zijn!

 8. Hallo!
  Onze dochter heeft onderhand de leeftijd ervoor, en begint al echt interesse te krijgen voor Barbie’s (tot grote geluk van mama, hihi) en ze begint er echt al mee te spelen. En een flying fairy zou helemaal te gek zijn, ze heeft ze al in het december speelgoedboek zien staan, dus Arlene en mama roepen heel hard, jaaaaaaa, lief!! We zullen heel goed voor haar zorgen! 🙂

 9. Super gaaf voor mijn dochter Sanne, een echt vliegend poppetje, vindt ze geweldig. Wilde ook graag een vliegende my little pony (die met vleugels) en was best teleurgesteld dat die niet echt bleek te vliegen. Dit zou dus super leuk zijn!

 10. Avatar foto
  Sandy van der Kolk

  Ik zou er mijn beide dochters mee verrassen, het is net alsof je een beetje magie in huis krijgt en ik verwacht dat ze daar samen heel leuk mee kunnen spelen doordat het hun fantasie zo aanwakkert.

 11. Avatar foto
  chantal Wollaars-Donath

  Goedenavond,

  Ik wil graag mee doen voor mijn dochter die na het zien can de reclame zei….mam die is echt leuk he??!!!
  Hoop dat ik met een sprankeltje geluk haar kan verrassen

  groetjes mama chantcal

 12. Mijn dochter heeft deze met plus op 1 staan op haar verlanglijstje voor Sinterklaas! Helaas hadden wij al iets anders voor haar gekocht. Maar dit als extra cadeau zou natuurlijk helemaal top zijn! 🙂

 13. Avatar foto
  Claudia van Heck

  Zo waanzinnig leuk 🙂 ik hoor onze meiden hier heel vaak over! Wat zouden ze hier blij mee zijn!! En onze Isa van net 7 mag volgende week op voor haar B-diploma, ze heeft er enorm hard voor gewerkt. Wat zou het GAAF zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen!!
  Natuurlijk heb ik ook de actie op fb geliked & gedeeld! Ik ga héél hard duimen hoor…!

 14. Voor allebei m´n dochters Shannon en Yelina. Ze hebben op TV gezien dat je het Niet buiten moet doen en Niet voor de open haard.

 15. Alle cadeaus voor Sinterklaas zijn al binnen… En toen kwam mijn lieve dochtertje mij vertellen dat ze toch echt van Sinterklaas de vliegende fee zou willen krijgen. Tsja, dat zit er niet meer in. Maar als dan de kerstman hem komt brengen! Dan maken jullie een klein lief meisje heel erg blij!

 16. Avatar foto
  claudia wouters

  voor onze enige meid in ons jongenshuis.. wat zou ze dit te gek vinden!!! met 3 jongens ernaast zijn er heel veel auto’s etc dus dit is wel een heel mooi kado

 17. Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn jongste dochter sanne, ze moet als jongste toch al best wel veel inleveren, we proberen dat heel goed in de gaten te houden maar het schuift nu eenmaal makkelijker Door als je nog een dametje erboven hebt. Dus ik zou het haar echt gunnen! Ze zou er ontzettend blij mee zijn!

 18. Avatar foto
  Babette Brugman

  Ik zou deze sprookjesfee willen geven,
  aan mijn lieve speelse nichtje van 7,
  zodat als ik bij haar op kan passen,
  haar met dit sprookjesachtige cadeautje kan verrassen!

 19. Avatar foto
  magda van lonkhuijzen

  ik zou er onze oudste dochter mee verrassen. Ze is dol op vliegende feeën. Als deze mama hem zou winnen en de postbode zou meewerken. Dan zou onze dochter op 28 december een verjaardagscadeau krijgen van Mamsatwork.nl

 20. Mijn oudste dochter, Liv van 6 jaar is helemaal weg van de fairy, ze heeft het hoog op haar lijstje staan maar wij twijfelde over de duurzaamheid en hebben het niet gekocht. Nu ik lees hoe blij jouw dochter met de fairy is, vind ik het wel jammer dat we er voor hebben gekozen om de fairy niet te kopen. Ik doe daarom graag mee voor mijn dochter, dan kan haar wens als nog uitkomen.

 21. Avatar foto
  Lizet Van Gestel

  ik zou mijn dochtertje Lizzy hier heel graag mee willen verassen op 5 december.
  ze verkleed zich zelf vaak als een elfje en tovert de mooiste dingen voor mij 🙂
  nu zou ik graag voor haar deze mooie fee willen toveren.

 22. Ik zou heel graag onze lieve Larissa van 5 hiermee willen verassen mama’s kleine elfje… gewoon omdat ik zielsveel van dat grietje hou…

 23. Avatar foto
  Bianca Hoogduin

  Super leuk voor mijn jongste dochter die elfjes momenteel geweldig vind en er met open mond naar zit te kijken in de speelgoedwinkel en als ze op TV zijn.

 24. Avatar foto
  Jacques Leliveld

  ..kleindochter BO.. vaak in feeënjurkjes op haar kamer aan het fantaseren.. leuk als ze dat samen kan doen met deze fairy. Ben benieuwd

 25. Mijn dochtertje zou ik hiermee enorm verrassen! Ze ziet ze altijd tijdens het reclameblok op tv en is dan helemaal betoverd..

 26. Ik zou hem willen winnen voor het dochtertje van mijn vriendin. We gaan bij hun oud en nieuw vieren en haar dochter is dan ook jarig. Ze heeft dit jaar een pittig jaar gehad toen ze haar vader plotseling verloor en ook nog miskramen te verwerken had, bepaald geen geweldig jaar in die zin. Ik gun het hun heel erg.

 27. Mijn 4-jarige dochter Liza heeft deze op haar verlanglijstje staan voor Sinterklaas, dus ja…voor haar zou ik deze wel heel erg graag willen winnen!

 28. Avatar foto
  Dorien van Nijhuis

  Haha, herkenbaar stukje, van dat zakgeld ;-)! Mijn dochter zou zoiets als dit ook niet meer los laten. Het is ook erg leuk! Ik zou mijn dochter er graag mee verrassen, als ze straks 6 jaar wordt!

 29. Voor mijn lieve kleindochter,ter vervanging van een minder sterk exemplaar die niet de lucht in gaat.
  wat zal ze er blij mee zijn.

 30. Avatar foto
  annemarie van yperen

  wow flying fairy is echt zooo mooi…en absoluut een geschikt kado voor mijn dochter…Zij is nu helemaal in de popjes en dan kan het ook nog vliegen..Ik denk dat ze van verbazing op dr billen valt hahaha

 31. voor mijn kleine nichtje. ze vliegt en danst door het huis helemaal in haar eigen droomwereld en tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.Zezou dit geweldig vinden.

 32. Ik wil deze winnen voor mijn tweelingdochters Sterre en Nikki. Ze zijn helemaal weg van feeën. Dat deze echt kan vliegen is natuurlijk helemaal geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven