Flying Fairy; magische avonturen met vliegende en dansende feeën

Mijn dochters van 5½ en bijna 7 jaar zijn dol op alles van elfjes en feeën. Ze konden dan ook niet wachten om de Flying Fairy en de Dancing Fairy uit te proberen! De vliegende feeën van Flutterbye zijn in Nederland inmiddels zo populair dat speelgoedfabrikant Spin Master naast de Flying Faries nu ook een ‘Dancing Fairy’ heeft geïntroduceerd. Hoe werkt het?

Dancing Flying Fairy in een parfumflesje

De ‘Dancing Fairy’ is een bloemenfee die in een parfumflesje woont. In het handvat zit een touwtje en als je daar aan trekt, vliegt ze de lucht in om daarna op de vloer te gaan dansen. De meiden moesten wel even oefenen maar toen ze eenmaal in de gaten hadden hoe het werkte vonden ze het geweldig. Mijn oudste dochter maakte er een wedstrijdje van, “wie het verst en hoogste kan!” Wat ze ook leuk vonden was om de fee zo ver/hoog mogelijk te laten vliegen en dan proberen om de fee te vangen. Ook het buurjongetje vond het wel interessant en wilde het eens proberen. Dikke pret natuurlijk!

 

Flying Ocean Fairy

De Flying Fairy is het eerste feeën popje dat echt vliegt en met  je handpalm kan worden bestuurd. Sinds dit voorjaar is zij verkrijgbaar in een nieuwe uitvoering: de Flying Ocean Fairy. Mijn dochter drukte op de knop op de oplader en ja hoor, daar vloog ze omhoog! Ook hier was wat oefening nodig. Na diverse crashes hadden we in de gaten hoe het werkte. Mijn meiden liepen gillend door het huis van opwinding, wat vonden ze dit fantastisch! “We hebben vliegkracht”! Het is de spanning van de fee zo lang mogelijk in de lucht houden, zelf met je handen kunnen besturen en ervoor zorgen dat ze nergens tegenaan vliegt. We hadden ontdekt dat als de fee bijna ergens tegenaan vloog we haar bij haar voeten of hoofd konden pakken om zo weer op een andere plek los te laten. De meiden hadden de smaak te pakken en konden de fee minuten lang in de lucht laten vliegen, zelfs zo hoog tot aan het plafond. En ook papa moest mee doen en die vond het stiekem ook erg leuk (en mama ook;-).

Winactie

We mogen twee Dancing Fairies en een Flying Ocean Fairy weggeven. Wil je kans maken op zo’n magische Flying Ocean Fairy of een Dancing Fairy? Ga naar onze facebookpagina, like ons en wie weet vliegt er bij jou thuis binnenkort ook een fee door de lucht! Deze actie loopt t/m 15 mei.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven