Wat ’n plaatje: je eigen foto op aluminium

De inrichting van het huis: er is al menig strijd over gestreden. Het zou me niet verbazen als in de oertijd al werd gevochten over hoe de hut er uit moest zien. Talloze televisieprogramma’s zijn er gemaakt over stellen die gaan samenwonen. Smoorverliefd kijken de stelletjes in die programma’s elkaar aan, tot het over zijn geruite hoekbank of de antieke keukentafel van haar oma gaat, dan vliegen onze tortelduifjes elkaar zowat in de haren. Ik zou willen dat ik kon zeggen dat je daar het beste boven kan staan, ware het niet dat ook ik al heel wat discussies heb gevoerd met manlief. Als het aan hem lag waren de muren van ons appartement waarschijnlijk volledig bedekt met Perzische tapijtjes en was er geen centimeter muur meer zichtbaar. Natuurlijk kunnen wij vrouwen dat niet zo maar laten gebeuren (althans, ik niet!) en dan wordt het tijd voor ons specialisme: een compromis. En daar hebben we nu een hele leuke en handige tip voor: heb jij al eens aan een foto op aluminium gedacht?

foto op aluminium

Wat een plaatje!

Al eerder schreven we over canvas doeken waarmee je jouw huis heel gemakkelijk een super persoonlijke touch geeft. Naast een foto op canvas kan je er bij BesteCanvas ook voor kiezen om je foto op aluminium te laten afdrukken. Het resultaat: een twee millimeter dunne aluminium plaat met jouw mooiste herinnering in hoogglans. Letterlijk een plaatje dus! Doordat de afdruk zo dun is kan je hem strak tegen de muur hangen: ideaal als je niet zo houdt van de vaak wat dikkere canvas doeken. Door het gebruik van aluminium is het product super sterk en bovendien wordt je foto voorzien van een UV-beschermlaag, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je bijzondere herinnering op den duur vervaagd 😉 . Hou er wel rekening mee dat je een scherpe foto gebruikt, dan is het resultaat het mooiste aangezien de inkt niet intrekt.

foto op aluminium

Een foto op aluminium: einde discussie?

De vraag blijft natuurlijk of we met de foto op aluminium wel echt een eind maken aan alle discussies, of er misschien juist een hele nieuwe mee beginnen. Want welke foto verdient een ereplaatsje op jullie muur? Hopelijk komen jullie daar samen nog wel uit. Een mooi plaatje van de kids of een herinnering aan een speciale vakantie is toch altijd goed? Alleen het zoeken naar de juiste foto kan al een feest zijn: neem samen jullie digitale foto’s maar eens door! Mocht het echt niet lukken, dan bestel je toch gewoon een aantal exemplaren. Voor de prijs hoef je het niet te laten.. en dat scheelt toch weer wat strijd. Kan je daarna gaan discussiëren over welke foto waar mag komen hangen… the battle continues 😉 .

Herken jij je in de strijd om wat waar mag komen te hangen of hebben jullie daar geen last van?

1 gedachte over “Wat ’n plaatje: je eigen foto op aluminium”

  1. Hou er wel rekening mee dat je een scherpe foto gebruikt, dan is het resultaat het mooiste aangezien de inkt niet intrekt. Je kan een foto op aluminium subliemeren. Dan trekt de inkt in de coating op het aluminium en ligt de inkt niet boven op het aluminium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven