Feest! Met een fotoslinger als eye catcher.

‘Dát is een mooie slinger!’ . Wat heb ik dat veelvuldig gehoord tijdens het verjaardagsfeestje van mijn dochter. Ze is 5 jaar oud geworden en, naast haar naam, hangen er uit elk jaar een aantal foto’s aan de slinger. Van geboorte tot een paar dagen voor haar vijfde verjaardag. Een tijdperk van 5 jaar passeert de revue in een heuse fotoslinger. Van een baby van enkele dagen oud in de wieg tot het eerste groentehapje met een oranje mond. En van een paar grote verbaasde ogen tot de eerste schoolfoto en een prachtige portretfoto. Een paar meter vol herinneringen.

fotoslinger verjaardag

Fotoslinger: uniek, origineel, gemakkelijk & goedkoop

De fotoslinger bestaat standaard uit 5 meter 15 dubbelzijdige vlaggetjes maar is aan te vullen tot maar liefst 50 stuks. Je kunt kiezen voor een rechthoekige vlag of met een puntige onderkant, zoals gewone slingervlaggetjes. Aan beide zijden kan een andere foto worden afgedrukt. Dat betekent dat je met 15 vlaggen al ruimte hebt voor 30 foto’s!

fotoslinger

Met snelle en eenvoudig gratis te downloaden software kun je alles naar eigen smaak inrichten. Tip: maak vooraf een folder aan met de foto’s die je wilt gebruiken zodat je alles in 1 keer kunt uploaden. Voor elke vlag, zowel voor de voorkant als achterkant, kun je uit verschillende templates kiezen qua formaat (binnen de grootte van de vlag) en de combinatie foto/tekst of alleen foto of tekst. Naast de mogelijkheid om voor verschillende achtergrondkleuren te kiezen, kun je aan de foto’s ook stickers, randen en frames toevoegen.

Het regende complimenten op de fotoslinger

Persoonlijk houd ik erg van eenvoud. Hierdoor valt de slinger, en vooral de foto’s, goed op. Tussen de foto’s door heb ik de letters van haar naam gespeld. Dit was héél eenvoudig toe te passen aangezien de voor- en achterkant van de vlag naast elkaar worden afgebeeld in de opmaak. Uiteindelijk waren er twee extra vlaggen nodig om haar naam en van elk jaar vier (2 voor en 2 achter) foto’s af te kunnen beelden. Het kostte me een avondje om de slinger te maken. De foto’s die ik wilde gebruiken had ik dan al wel binnen handbereik.

fotoslinger feest

Enkele dagen later arriveerde de fotoslinger. Houd er rekening mee dat je nog wel zelf de vlaggen aan het meegeleverde lint moet rijgen. Dus niet denken dat doe ik in de ochtend nog wel even voor mijn spruit wakker wordt 😉 . Daags voor dé dag hebben we de fotoslinger zo opgehangen dat de foto’s zowel van binnen als buiten in de tuin (waar we tijdens het feest zaten) te zien zijn. Vaak heeft niemand echt oog voor slingers, dit keer regende het echter complimenten op de verjaardagsslinger. Echt een eyecatcher!

Uitbreiding fotoslinger

Heel terecht rees de vraag of de slinger volgend jaar weer uitgebreid kan worden met foto’s van het opvolgende jaar, in dit geval haar zesde levensjaar. Het support team reageerde snel op mijn vraag (en suggestie?): ‘Dit is niet mogelijk aangezien dit dan gaat om 1 vlaggetje en de verzendkosten te hoog worden om het betaalbaar te maken voor de klant. Dit is de reden dat wij minimaal 15 vlaggetjes leveren per bestelling.’

fotoslinger valerie

Enerzijds begrijpelijk, want 10 euro voor een fotoslinger met 15 dubbelzijdige vlaggen, is natuurlijk heel betaalbaar. Maar tegelijkertijd ook jammer… Want nu ik deze 5 levensjaren aan de slinger heb hangen, had ik ‘m graag nog wat jaren aan willen vullen en had ik er nog langer plezier van gehad. Een tweede slinger erbij is een optie, maar misschien heb jij voor mij de gouden tip hoe ik er de volgende jaren nog meer plezier van kan hebben? Let me know! Dan krijg jij van mij hier de ultieme tip voor een traktatie cupcake ijsjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven