Laat je eigen familiekapstok maken

Pappa, mamma en de kids hebben allemaal een of meerdere haakjes nodig op een kapstok om de jassen, bodywarmers en tassen op te hangen. Dat wordt dus een familiekapstok! FrakkZ heeft een collectie houten kapstokken verkrijgbaar van 30 cm tot maar liefst 1 meter breed met 9 haken. Ruimte genoeg voor iedereen. Van groot tot klein, ieder heeft zijn eigen plekje op de FrakkZ kapstok. Warme, sfeervolle kleuren zorgen voor een landelijke stijl, maar door de uitvoering toch stoer en praktisch.
En wat is nou mooier dan een pakkende tekst naar keuze op de kapstok die uitdaagt om de jassen op te hangen. U kunt kiezen uit de standaard teksten bijvoorbeeld “Kids only”, “Jasjes”, “Jackets”, “Coats please”.

Maar wil je een familiekapstok die past bij je interieur en ook nog eens een huiselijke, persoonlijke sfeer uitstraalt, dan kan je ook een tekst naar keuze plaatsen zoals “Familie de Vries” of alleen de achternaam “Van de Meer”. Toch liever de voornamen op een kapstok? Het plaatsen van een aantal voornamen zoals “Kars Finn Marit” is geen probleem! Wij leveren uw maatwerk kapstok graag!

Als klant heb je de keuze uit diverse lettertypen en haken, zodat je de houten familiekapstok passend kan maken aan je interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan eens op www.frakkz.nl of volg FrakkZNL op Twitter of FrakkZ op Facebook.

 

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top