FrakkZ kinderkapstokken. Leuk voor ‘t-huis!

Bij ons in huis is het een standaard item… schoenen in de gang uitdoen en de jas hangen we aan de kapstok. Ten minste… dat vind ik dan hè, dat het een standaard item is. De kinderen maken er eerder een standaard item van door er regelmatiger niet aan te denken, dan wel. Wat vervolgens inhoudt dat ik gedurende een groot deel van de dag herinneringen de groep in gooi, en de kids weer zuchtend en kreunend de jas van de bank halen, van tafel trekken, bij de schuifpui gaan halen etc etc om hem uiteindelijk toch op de kapstok te gooien.

En dan begint het resterende gesteggel. ‘Maaam’, er is geen plek meer. ‘Maahaaam, Lotte heeft haar jas aan mijn kant gehangen. Maar daar hebben we wat op gevonden. De naam kapstokken van Frakkz zijn hiervoor een perfecte oplossing. FrakkZ biedt een ruime collectie (kinder)kapstokken van hout en RVS. 

De kapstokken zijn uniek, doordat er een afbeelding of naam naar keuze te plaatsen is op de kapstok. FrakkZ is zeker leuk voor ‘t-huis, omdat het past in ieder interieur. Op zoek naar een whitewash kapstok met naam of toch liever een design RVS kapstok? Of voor een verjaardag of kraamcadeau liever een RVS kapstok met schattig lieveheersbeestje of grappige aap? FrakkZ heeft het. Kijk op www.frakkz.nl voor de hele collectie en mogelijkheden en ga inspiratie opdoen hoe je het voor jouw kinderen makkelijker en leuker kan maken.

Wilt u op de hoogte blijven en als eerste straks de nieuwe collectie zien? Volg FrakkZ dan op Twitter: FrakkZNL of Facebook: FrakkZ

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top